Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanye čestitao Kim

'Nekad osjećam da volim te nije dovoljno da opiše koliko te volim'

kim kardashian
Foto: Daniel Leal-Olivas/Press Association/PIXSELL
1/8
22.10.2014.
u 15:01

Seksi Kim uspjela se proslaviti, vjenčati sa muškarcem svog života, dobiti curicu te uza sve to uživati u životu punim plućima...

Kanye West obožava svoju suprugu Kim Kardashian, koja danas slavi 34. rođendan.

Seksi Kim uspjela se proslaviti, vjenčati sa muškarcem svog života, dobiti curicu te uza sve to uživati u životu punim plućima. Seksi starleta u Kanyeu je probudila romantičnu stranu, što se zaista činilo nemoguće. Reper je putem Twittera čestitao svojoj ženi rođendan.

- Sretan rođendan ljubavi! Hvala ti što si najbolja žena i mama, napisao je ispod njene fotografije, a potom dodao i status. - Nekad osjećam da 'volim te' nije dovoljno da opiše koliko te volim, zaključio je Kanye.

>>Stilski CV - Kim Kardashian uz Kanyea postaje kraljica stila

>>Kim Kardashian zaboravila kćer u hotelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije