Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno

Ne žele razmaziti malog princa pa su svi morali darovati poklone koje su sami izradili

Princ George
22.07.2014.
u 08:21

Tortu mu je ispekla dadilja, mama snimila CD s pjesmama, a gosti koji su u Kensington došli na zabavu morali su donijeti ručno rađene darove

Danas svoj prvi rođendan slavi najpopularniji član britanske kraljevske obitelji, mali princ George.

Sin princa Williama i Kate Middleton danas je u palači Kensington puhao u svjećicu na rođendanskoj torti koju mu je pripremila dadilja Maria Teresa Borrallo. Kate ne želi razmaziti princa i zato je svima u palači, ali i gostima koji su bili pozvani na zabavu, kazala da Georgeu mogu darovati samo poklone koje su sami izradili.

Antonella Fresolene, domaćica kraljevske obitelji, princu je darovala jastuk koji je sama ukrasila čipkom. Od tate Williama George je dobio nogometnu loptu koju je William ukrasio bojama svog omiljenog nogometnog kluba Aston Wille.

Mama Kate snimila mu je CD s omiljenim dječjim pjesmama i napravila album s fotografijama koje su obilježile prvu godinu njegova života. Prije ove službene proslave George je rođendan slavio i na imanju Kateinih roditelja gdje mu je baka Carol pripremila zabavu na kojoj je sve u znaku zeca Petera, glavnog lika knjige "Peter Rabbit".

>>Prva fotografija princa Georgea kako hoda na njegov 1. rođendan

>>'Princ George će dobiti brata ili sestru. Kate je ponovno trudna!'

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
10:49 22.07.2014.

ne žele ga rzmaziti dok ne navrši 18 ..a onda novi aston u garaž:)

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:34 22.07.2014.

Sviđa mi se konj na slici a djete je debelo jer izgleda da nesisa nego ga šopaju formulom.

GE
Georgina56
08:58 22.07.2014.

rijec " festa" nije hrvatska i nije sluzbena rijec za slavlje, proslavu.nazalost sve se vise upotrebljava u tekstovima po cemu zakljucujem da lektori ne rade svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije