Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga:

Ne razmišljam o svadbi, međutim ne krijem da bih željela imati dijete

17.03.2016., dvorana Gripe, Split - 23. dodjela glazbene nagrade Porin. Nagrada Porin je najuglednija nagrada u Hrvatskoj koja je ustanovljena 1993. godine, a redovito se godisnje dodjeljuje od 1994.  Stjepan Hauser, Jelena Rozga.  Photo: Miranda Cikotic/
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/10
28.07.2016.
u 08:30

Splitska pjevačica smatra da je spremna za majčinstvo i dodaje kako je sigurna da će moći uskladiti karijeru s brigom za dijete

Dok većina njezinih kolega nastupa na obali, Jelena Rozga uputila se na sjever Hrvatske gdje sutra priprema koncert u Čakovcu na Porcijunkulovu. U sklopu tog nastupa najavila je eksploziju emocija i veselja te izvrsnu zabavu: – Svakom nastupu pristupam s istim žarom i energijom i svakom se jako veselim. Očekujem izvrsnu zabavu pa pozivam sve da dođu pa da skupa pjevamo i plešemo – rekla je Jelena uzbuđeno.

Ljeto bez Stjepana

Bez obzira na to što je ljeto, rad joj ne pada teško jer takav ubrzani i radni tempo ima zadnjih 20 godina. Međutim, ovo će je ljeto biti malo teže jer posao znači odvojenost od Stjepana koji također ima brojne zakazane koncerte, većinom u inozemstvu. No par pronalazi načine kako održavati vezu bez obzira na brojna putovanja: – Stjepan i ja smo često na putu, ne samo sada već tijekom cijele godine. Zahvaljujući tehnologiji i videopozivima, svaki smo dan na vezi, ali naravno da je najljepše kad smo skupa – govori lijepa Splićanka.

 

Najljepsih godinu dana! ❤️

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

O zajedničkom odmoru i hoće li on biti u Hrvatskoj ili inozemstvu još uvijek ne razmišlja: – Nemamo još konkretne planove jer zasad ne znamo kada ćemo oboje biti slobodni – komentirala je Jelena planove za ostatak ljeta. Jedino zna u čijem će društvu provesti rođendan: – Poslije Stjepanove turneje po Japanu zajedno ćemo posjetiti Pulu, gdje ćemo proslaviti i moj 39. rođendan – rekla je pjevačica.

Ljubav i bez vjenčanog lista

Ipak, iako radi samo kratkoročne planove, Jelena s veseljem razmišlja o daljoj budućnosti, onoj koja se odnosi na obitelj: – Ne krijem da bih voljela imati dijete, nadam se da će mi se ta želja brzo i ostvariti – rekla je. Iako donosi radost, majčinstvo je zahtjevno pa se nerijetko dogodi da karijera ostane po strani.

Međutim, Jelena je uvjerena da se to njoj neće dogoditi: – Mislim da se može biti jednako uspješan u poslu i biti dobar roditelj. Sve je stvar odluke i jačine volje – objasnila je Rozga svoj stav prema majčinstvu. Na planove o prinovi logično se nadovezuje i pitanje braka. Međutim, vjenčani joj list ne znači mnogo:

Papir mi ništa ne znači. Puno mi više znači razumijevanje, ljubav, poštovanje... Kada to postoji, onda ste sretni i zadovoljni te vam ništa drugo ne treba – govori i zaključuje da je ljubav ta koja ih je spojila i koja ih treba zauvijek vezati baš zato što je najvažnija.

>> Mirta Šurjak vs. Jelena Rozga: Tko je zaslužio titulu kraljice plaže?

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
09:28 28.07.2016.

Da si mislila imati dijete već bi ga imala. Uostalom zar nisi neki dan izjavila da imate " nasljednika" ? I u čemu je sad problem?

NE
neki
10:52 28.07.2016.

Nitko više ne priča o djeci, samo o jednom djetetu, ako i to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije