Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako zločesto!

Ne biste vjerovali što manekenke rade mladoj sestri Kim Kardashian na revijama

kendall jenner
Foto: Instagram
1/7
18.09.2014.
u 16:08

Kendall Jenner ovih je dana glavna vijest u manekenskom svijetu

Kendall Jenner ovih je dana glavna vijest u manekenskom svijetu.

Iako je imala već dosta modnih uspjeha te se zbog mode čak odlučila odmaknuti od obitelji Kardashian, Kendall ima dosta problema sa svojim kolegicama. In Touch piše kako su u backstageu New York Fashion Weeka manekenke 18-godišnju Kendall maltretirale te na glas komentirale da ne zaslužuje nositi revije na tom prestižnom tjednu mode.

Bile su toliko zlobne da su čak u njezinoj čaši gasile opuške. Izvor tvrdi da manekenke smatraju kako Kendall poslove dobiva zbog obiteljske povezanosti s Kanyeom Westom, među čijim bliskim prijateljima ima puno dizajnera.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Ne želi vidjeti Kim Kardashian na svojoj reviji. Evo zbog čega

>>Skinula se i sestra Kim Kardashian. Fanovi u šoku: Premlada je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije