Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo će biti seksi mama

Prelijepa glumica čeka porod sa stilom

naya rivera
Foto: Instagram
1/5
02.07.2015.
u 12:19

– Pravi ten i pravi trbuščić – napisala je Naya na Instagramu i dodala kako je to njezin ljetni nakit

Naya Rivera u visokoj je trudnoći, a dane do poroda odbrojava odmarajući se uz bazen. Glumica, 28-godišnjakinja, i njezin trbuščić uživaju u suncu.

– Pravi ten i pravi trbuščić – napisala je Naya na Instagramu i dodala kako je to njezin ljetni nakit.

Nekadašnja zvijezda serije "Glee" objavila je u veljači da čeka prvo dijete sa suprugom Ryanom Dorseyjem. – Iznenađenje! Dobit ćemo dijete! Ryan i ja jako smo sretni i blagoslovljeni, jedva čekamo najnovijeg člana naše obitelji – napisala je Naya tada na svom blogu.

>>Zvijezda serije 'Glee' okrenula leđa nevoljama i pokazala savršeno tijelo

>>Zbog ove fotografije svi su uvjereni da je povećala grudi

Komentara 1

SI
simeeee
13:04 02.07.2015.

Dzaba novci, izgled, vile i bazeni kad te niko ne vidi...da propadne facebook ovi narcisoidi bi ga financirali samo da se imaju di pokazati i hvaliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije