Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera filma

Nataša Janjić pokazala novog dečka, a redateljica Ivona Juka čipkasti grudnjak

ti mene nosiš, nataša janjić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/16
26.05.2015.
u 09:46

U Muzeju suvremene umjetnosti sinoć je održana premijera filma 'Ti mene nosiš'

Glumica Nataša Janjić blista od sreće. Vidjelo se to na premijeri novog filma 'Ti mene nosiš' na koju je povela dečka Marka Kisića s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

Nakon ljubavnog kraha s Joškom Lokasom, Nataša je sreću pronašla u 34-godišnjem ginekologu.

Premijera filma ''Ti mene nosiš'' redateljice Ivone Juka, u kojem Nataša ima jednu od glavnih uloga, održana je sinoć  u Muzeju suvremene umjetnosti. Osim Nataše, u glavnim ulogama su i Lana Barić, Vojislav Brajović, Goran Hajduković i Nataša Dorčić.

Osim što je lijepa Nataša pokazala novog dečka, redateljica Ivona Juka svima je pokazala svoj grudnjak. Prilikom fotografiranja na crvenom tepihu s kolegama, Ivoni se, naime, rastvorila košulja iz koje je provirio crni čipkasti grudnjak.

Na premijeri filma bio je i ministar branitelja Predrag Matić, ali i guverner HNB-a Boris Vujčić.

>> Domaća glumica uživa u ljubavi s uglednim liječnikom

Komentara 4

FO
fora245
11:51 26.05.2015.

kada privjesak dosadi odbacis ga vratis kilometrazu i ponovo trazis novoga .jupi ,hura, ,divno krasno. pih

LO
loza
14:05 26.05.2015.

film platila stoka sitnog zuba ali se stoka velikog zuba naslikava. made my Balkan:)

FO
fora245
11:49 26.05.2015.

pokazala novog decka-JELI ON NA PRIVJESKU ili kako ,koji novinari -jedino znadete pisati o komunistima partizanima i ustasama te se stoga drzite te teme bez obzira sto tamo najvise lazete ali bude ponekad zanimljivo koliko uspijete slagati a MISLITE daSLITE da vam ljudi vjeruju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije