Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Domaća glumica uživa u ljubavi s uglednim liječnikom

Nataša Janjić Lokas
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
01.04.2015.
u 09:50

Nakon razvoda od Joška Lokasa, vjeru u ljubav vratio joj je 34-godišnji ginekolog Marko Kisić s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

Nova ljubav ušla je u život glumice Nataše Janjić, piše Story koji je novi par uhvatio kako izmjenjuje nježnosti.

Njen novi odabranik ugledni je ginekolog Marko Kisić koji svoju karijeru trenutačno gradi u Londonu, a simpatičnu glumicu, osim svojim profesionalnim ambicijama, osvojio je i šarmom.

Da je ponovo zaljubljena, Nataša je otkrila početkom godine, skrivajući ime svog odabranika od javnosti.

– Pleše mi trbuh, lebdim od uzbuđenja, ovaj put ne pričam kako sam zaljubljena da bih te zabavljala. Upoznala sam u ovom dosadnom selencetu od grada jednog super i totalno drukčijeg frajera. Čak imam osjećaj da sam to sanjala. Podivljat ću. To mi je rekao i onaj najbolji tarot-majstor na svijetu, da ću tako upoznati nekog – izjavila je glumica u intervjuu počekom godine. Otkad je upoznala Marka, Nataša Janjić život živi punim plućima. 

>>Janjić o razvodu: 'Mislim da više nikada neću promijeniti prezime'

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

Komentara 12

OB
ObrenM
10:14 01.04.2015.

Kolika joj je pamet vidi se.Ona u tridesetim mora pitati za zivotni savjet Tarot "majstora".

AL
Albert
11:24 01.04.2015.

Ovo je u sukobu interesa, svaki dan može imati detaljan pregled vagine i nije joj potrebno dopunsko zdravstveno osiguranje !!..

ZG
zgbuco
12:06 01.04.2015.

Sad bum lakše spaval. Jer kad je rekla nakon rastanka sa bivšim, de se nebu više nikad zaljubila i imala partnera, mislil sam da bu mi se svjet zrušil. Dajte se okanite ovakvih vijesti. Kaj je to uopće vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije