Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tajne njene ljepote

Naša vizažistica Žana Kožul u Dubaiju je upoznala Kim Kardashian: Nestvarno je lijepa

Foto: Instagram
1/3
17.01.2017.
u 08:44

Žana je sudjelovala na seminaru koji vodi vizažist celebrityja Mario Dedivanović, inače osobni make-up artist poznate reality zvijezde Kim Kardashian

Hrvatska vizažistica Žana Kožul, koja uljepšava mnoge domaće celebrityje, na ekskluzivnom seminaru u Dubaiju koji vodi vizažist celebrityja crnogorskih korijena Mario Dedivanović, imala je priliku upoznati slavnu reality zvijezdu Kim Kardashian West. 
Na seminaru su VIP uzvanici, među kojima je bila i Žana, imali priliku slušati korisne vizažističke savjete te postavljati pitanja, kako Kim tako i Mariju.

Kim je uzvanicima otkrila i neke tajne svoje njege i ljepote.
 Žana je na Instagramu objavila fotografiju u društvu Kim i Marija, napisavši kako je reality zvijezda predivna i nestvarno lijepa.
 Mario Dedivanović slavnu je Kardashianku šminkao i za njezino prvo vjenčanje, a Kim se, kako tvrdi, samo njemu voli prepustiti u ruke.

– Kim nikada nije bila luda za bojama niti je eksperimentirala. Uvijek izgleda jednostavno i prelijepo – rekao je Dedivanović svojedobno za Tportal.

Nakon vjenčanja slavnog para Dedivanović je bio gost u emisiji “Nine’s Morning”, a otkrio je da je dobra podloga ključ besprijekorna izgleda Kim Kardashian.

Osim toga, Mario tvrdi da je ona njegova muza te je s vremenom postao prijatelj obitelji Kardashian pa ga često vode na putovanja diljem svijeta kao osobnog make-up artista.

Komentara 4

ET
en-ten-tini
09:09 17.01.2017.

kako nas se šopa ovim šupljim vijestima i ovim lizačima postavljenih ikona lažnih vrijednosti

Avatar botoksmanija
botoksmanija
08:59 17.01.2017.

to će joj biti najveća stvar u zivotu

RI
rikavac
10:34 17.01.2017.

Mene samo zanima koje je stvarno zanimanje Kim Kardashian pa da je svako malo u novinama i da se non stop prica o nekim ciframa o njezinom bogastvu. Cime se bavi ta zena u zivotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije