Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide stopama roditelja

Jelena Veljača i Dražen Čuček: Naša Lena zaradila je prvi honorar

Prava žena
Foto: RTL
1/2
31.08.2016.
u 09:20

Producentica "Prave žene" i glumac Dražen Čuček ponosni su na svoju jedinicu iako im je tajni plan da jednog dana postane liječnica

Ima samo osam mjeseci, a već slijedi karijeru svojih roditelja. Malena Lena, kći Jelene Veljače i Dražena Čučeka, pojavit će se u uvodnoj špici serije “Prava žena”, koja se uskoro počinje emitirati na RTL Televiziji.

Bili smo budni do pet ujutro

– Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni lik Maja prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba – rekla je Jelena dodajući da je vrlo zadovoljna i kao producentica serije, ali i kao ponosna majka. Svoj debitantski nastup plavooka Lena odradila je bez problema, a njezin otac Dražen Čuček kaže da je njihova kći bila uzbuđenija od roditelja.

– Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do pet ujutro – rekao je glumac te istaknuo da je Lena talentirana na mamu i tatu.

– Moram priznati da sam tijekom snimanja bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana – zaključio je Čuček, koji je cijeli nastup promatrao iza kamere i fotoaparatom zabilježio ove važne trenutke. Malena Lena za svoj nastup dobila je i honorar, a njezina majka već zna što će napraviti s tim novcem.

– Drago nam je da je Lena dobila svoj prvi honorar i da će, kad bude imala 16 godina i tražila novac za 17 pari traperica, za koje ću ja smatrati da joj ne trebaju, moći izvući taj novac s računa – smije se glumica i producentica.

Mama hipohondar

Bez obzira na svoje uspješne glumačke karijere, roditelji Jelena i Dražen imaju drukčiji plan za svoju mezimicu. Naime, željeli bi da jednog dana bude liječnica.

– Imam tajni plan da Lena završi medicinu jer sam hipohondar. Voljela bih doma imati doktora koji će provjeriti imam li kakve simptome – šaljivo je objasnila. Serija “Prava žena” u rujnu se počinje emitirati na RTL-u, a producentica Veljača rekla je da je to jedan drukčiji projekt:

– Nije riječ o tipičnoj dramskoj seriji. Ima humora, ima brzinu, vrckavost, energiju, a i ljubavnu priču, ali i taj odnos oca i kćeri u kojem će se mnogi prepoznati.

>> Sokol ju je volio: Jelena Veljača pozirala u Cannesu

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
13:56 31.08.2016.

Samo da nije pokupila talent za pisanje sapunica,ostalo ok.Iako beba dostupna javnosti u ovim vremenima.Tko voli nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije