Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavila ga supruga

Mladena Grdovića policija privela zbog obiteljskog nasilja

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/6
26.07.2016.
u 22:05

Grdović je već napadao suprugu, a kao razlog navodio je alkohol, ljubomoru i nesporazum između bračnog para

Zadarski pjevač Mladen Grdović (58) uhićen je u utorak popodne u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima zbog obiteljskog nasilja. Nasilje je prijavila njegova supruga Brankica, koja je, neslužbeno se doznaje, lakše ozlijeđena.

– Dobili smo dojavu o obiteljskom nasilju nakon čega smo intervenirali, a kriminalistička obrada je u tijeku – kazao je glasnogovornik zadarske policijske uprave Elis Žodan za 24 sata.

Grdović je već napadao suprugu, a kao razlog navodio je alkohol, ljubomoru i nesporazum između bračnog para.

>> Uplakani Mladen Grdović: Uvijek sam bio drugi, ovo sam čekao 35 godina!

Komentara 26

SA
sargu123
22:18 26.07.2016.

Vrijeme je za ustanovu za liječenje s rešetkama na prozorima. Nema druge.

CR
cronada
22:16 26.07.2016.

Alkohol je sotona za one ljude koji konzumiraju a agresivno reagiraju zalosno i tesko posebno na svoje najblize!! Pitanje kako im pomoci da ne piju???

MA
matador007
00:02 27.07.2016.

E moja Brankice.Kao žena koja je u obitelji imala nasilnika,moram reči da nema tih novaca na ovom svijetu za koje bi ja trpjela batine.Ali...za tebe ih Mladen očito ima dovoljno kad ga trpiš.Ne žalim ju ni malo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije