Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Sumraka

Nakon zgodnih vampira, lijepe djevojke: Sretnija sam u vezi sa ženom

Kristen Stewart
Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
1/5
27.07.2016.
u 20:00

Već se u prošlosti raspravljalo o seksualnosti poznate glumice koja tvrdi da postoji velika razlika između veze s muškarcem i sa ženom.

Zvijezda Sumrak sage Kristen Stewart (26) potvrdila je svoju vezu s filmskom producenticom Aliciom Cargile i priznala da je sretno zaljubljena.

Već se u prošlosti raspravljalo o seksualnosti poznate glumice koja tvrdi da postoji velika razlika između veze s muškarcem i sa ženom.

"Kad sam bila s muškarcima skrivala sam sve što bi radili jer je naša intima bila trivijalizirana, a to mi se nije sviđalo. Pretvore te u likove iz stripova i vašu vezu u nešto što ona nije. Sve se promijenilo kad sam ušla u vezu s djevojkom. Nisam je htjela skrivati jer bi to značilo da se sramim svojeg odnosa. Otvorila sam se i puno sam sretnija", priča Kristen za Elite Daily.

Prije veze Alicia i glumica bile su dobre prijateljice, a šuškanja da su zajedno počela su još prošle godine. 

Glumica je poznata i po vezi sa slavnim vampirom Robertom Pattinsonom (30). Prekinuli su zbog prevare. 

 

 

 

>> Autorica "Sumrak sage" objavljuje špijunski triler o tajnoj agentici

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar 123456
123456
20:41 27.07.2016.

Sretnija sam u vezi sa ženom- pa ako je svrha nečijeg života samo i jedino fizički užitak, pa makar i bolestan u redu je. Ja bi se bez moje djece osjeća ne nesretan nego izgubljen u vremenu i prostoru. Imal bi žestok osjećaj da sam suvišan na svijetu i da nisam vrijedan zraka kojeg trošim, ali kaj se more.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:25 27.07.2016.

vjerojatno posjeduje čarobnog Slima, više brzina ugodan

Avatar Maggy1103
Maggy1103
06:45 28.07.2016.

Ona očito nije nailazila na prave muškarce, al da ih promašim milijun nikad se ne bih okrenula ženama. Bljak! Ne znam zašto reklamirate lezbe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije