Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana glumica

Nakon tragične smrti mladića, Demi Moore prodaje kuću. Ne želi više kročiti u nju!

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
28.07.2015.
u 11:28

– Ne želi se više vraćati u tu kuću, Demi osjeća da kuća ima loša karmu. Nitko ne želi živjeti u kući u kojoj je netko umro – kazao je glumičin blizak prijatelj i time potvrdio da glumica razmišlja o prodaji kuće u kojoj se utopio mladić

Slavna glumica Demi Moore još se uvijek teško nosi s tragedijom koja se dogodila u njezinoj kući. Smrt mladića koji se utopio u glumičinu bazenu shrvala je glumicu do te mjere da je Demi kuću na Beverly Hillsu navodno odlučila prodati.

– Ne želim više kročiti u tu kuću! – kazala je novinarima glumica neposredno nakon tragedije ikako u trenutku nesreće nije bila u kući. Vijest o tome da kuću namjerava prodati potvrdio je i glumičin blizak prijatelj za Daily Express

– Ne želi se više vraćati u tu kuću, Demi osjeća da kuća ima loša karmu. Nitko ne želi živjeti u kući u kojoj je netko umro. Njezine kćeri također se osjećaju nelagodno i tko zna hoće li ikada više organizirati party na bazenu znajući da je jedan čovjek na takvoj zabavi izgubio život – kazao je izvor.

Demi Moore raskošnu vilu kupila je 2003. godine nedugo nakon vjenčanja s Ashtonom Kutcherom, a njezina vrijednost procjenjuje se na 5 milijuna britanskih funti, što u protuvrijednosti iznosi više od 53 milijuna kuna. Ipak, s prodajom će još malo pričekati s obzirom na to da glumica smatra kako trenutačno nije pravo vrijeme za to.

Podsjetimo, prije tjedan dana u kući slavne glumice pronađeno je mrtvo tijelo 21-godišnjeg Edenilsona Stevena Vallea. Policija je tragediju okarakterizirala kao nesretan slučaj, a očevidom je utvrđeno da je mladić preminuo od posljedica utapanja. Njegova obitelj poslije je potvrdila da nesretni mladić nije znao plivati, a okolnosti pod kojima je upao u bazen još nisu sasvim razjašnjene. Neposredno nakon tragedije glumičini susjedi novinarima su ispričali da se u kući već nekoliko tjedana danonoćno održavaju zabave.

>>U kući slavne glumice pronađeno mrtvo tijelo 21-godišnjaka: 'U šoku sam! To je nezamisliva tragedija'

>>Glumica u šestom desetljeću iznenadila figurom u bikiniju: 'Koja od njih je mama?'

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:46 28.07.2015.

Svjetsku slavu dobila i izgubila stavljenjem pa vađenjem silikonskih umetaka ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije