Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tuga u obitelji

Nakon teške bolesti u 54. godini preminuo brat slavne glumice

Eva Mendes
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 12:13

Posljednju fotografiju s voljenim bratom slavna glumica objavila je prije tri tjedna, a uz nju je stavila tek znak srca. Iako su se mnogi raspitivali za njegovo zdravlje glumica nije odgovarala na upite

Glumica Eva Mendes trenutno proživljava najteže dane svog života. Njen brat Juan Carlos preminuo je u 54. godini teške borbe s karcinomom grla. 

Vijest o njegovom odlasku obznanio je Evin mlađi brat Juan Carlo dirljivom objavom na svom Instagramu. 

-Ovo je nešto najgore kroz što sam ikada morao proći u životu i dok ovo pišem još uvijek ne vjerujem. Moj brat preminuo je jutros. Hvala svima koji su se molili i bili s mojim bratom u mislima i željeli mu da se oporavi. Borio se svom snagom protiv raka. Iza sebe je ostavio 13-godišnje i 5-godišnje dijete. Volim te brate i neka te Bog blagoslovi. Vidjet ćemo se jednom ponovo- napisao je shrvani Juan Carlo. 

Inače, Mendesu je karcinom dijagnosticiran još u ožujku prošle godine. Slavna glumica, koja je i inače jako privržena obitelji, činila je baš sve kako bi se zdravstveno stanje njenog brata poboljšalo i nije marila za cijenu kada je bila u pitanju njegova zdravstvena skrb.

U tom periodu postala je i aktivistica u borbi protiv raka, a iskustvo koje je proživjela uz svog brata često je prepričavala i na raznim humanirarnim događajima s ciljem prikupljanja novca za pronalazak lijeka protiv te zloćudne bolesti. 

Posljednju fotografiju s voljenim bratom slavna glumica objavila je prije tri tjedna, a uz nju je stavila tek znak srca. Iako su se mnogi raspitivali za njegovo zdravlje glumica nije odgovarala na upite. 

 

♥️

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on

>>'Srce joj je slomljeno': Bratu Eve Mendes dijagnosticiran rak

>>Glumica zaboravila govor na humanitarnoj večeri: 'Oprostite, imam bebu i neispavana sam'

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:20 01.05.2016.

" napisao je shrvani Juan Carlo" veli buva...Buvo, vjerovala ti ili ne, umrli ljudi ne pisu na instagramu. Ako ne vjerujes, pitaj nekog drugoga...

LI
liliZG
14:56 29.04.2016.

zbunjena sam , zar se starij i mlađi brat zovu jednako, Juan Carlo??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije