Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 6 godina

Naš poznati nogometaš pomirio se s bivšom ljubavi: 'Istina je, naša ljubav okrunjena je zarukama i djetetom'

ognjen vukojević
Foto: Marijan Delija/PIXSELL
1/5
01.06.2016.
u 08:53

Par prije dolaska prinove na svijet planira uploviti i u bračnu luku, a točan datum vjenčanja nisu još odredili jer on ovisi o nogometaševim profesionalnim obvezama u Austriji

Nogometaš Ognjen Vukojević trenutačno uživa u životu punim plućima. Razlog su tome nedavne promjene na privatnom planu zbog kojih igrač kluba FK Austria Wien ne krije sreću. Naime, šest godina nakon prekida Vukojević je obnovio vezu s bivšom Miss Hrvatske Andreom Ćupor, a sreća je još i veća jer par očekuje i prinovu koja bi trebala stići krajem godine, piše Story.

– Istina je, naša je dugogodišnja ljubav okrunjena zarukama i djetetom koje bi na svijet trebalo stići na moj rođendan u prosincu. Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju. Veselim se što ću postati tata – priznao je  bivši nogometni reprezentativac.

Par prije dolaska prinove na svijet planira uploviti i u bračnu luku, a točan datum vjenčanja nisu još odredili jer on ovisi o nogometaševim profesionalnim obvezama u Austriji.

Inače, Ognjen i Andrea prethodno su bili u vezi dvije godine, a 2010. godine, kada su bili nadomak vjenčanja, uslijedio je prekid. Unatoč svemu par je nakon razlaza ostao u dobrim odnosima, a tada nisu ni slutili da će ih život ponovo spojiti i njihovu ljubav okruniti na najljepši mogući način – prinovom. 

>>Ognjen Vukojević odradio svoj prvi selfie

Komentara 19

ĆA
ćaćaća
10:22 01.06.2016.

eto sad su nam sve manekenke voditeljice i pjevačice zbrinute..sve su našle po jednog sponzora..to je put za bogatu hrvatsku..svatko neka nađe po jednog sponzora...

DU
Deleted user
09:07 01.06.2016.

Izgleda da je prije falilo nekoliko nula na rucunu .....konto se dobro podebljao....imat ce missica sto za peglati he he he

PE
perfa57
09:10 01.06.2016.

Svojim odnosom prema sportu i životu zaslužio si sreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije