Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEŠILE RAZMIRICE

Nakon punih 29 godina vraća se jedna od najpoznatijih ženskih grupa

Bananarama
Foto: Promo
1/3
24.04.2017.
u 14:03

- Vratit ćemo se kako bi se prisjetile divnog života kojeg smo imali u dvadesetima, ali i podsjetile na naše hitove kaže Fahey.

Punih 29 godina nakon što su održale posljednji koncert na scenu se vraćaju članice pop tria Bananarama, jedne od najuspješnijih britanskih grupa 80-ih godina. Keren Woodward, Sara Dallin i Siobhan Fahey posvađale su se 1988., a Fahey je tada osnovala Shakespeare's Sister, s kojom je nastavila nizati hitove.

Djevojke su se konačno pomirile i objavile kako će održati turneju po Velikoj Britaniji.

- Keren i ja smo se sa Siobhan čule prošlog Božića. Čim smo počele eazgovarati sve se zakotrljalo i odmah smo dogovorile nove koncerte - kazala je Sara za The Sun.

Fahey je dodala kako je povratak Bananarme doživjela jako emotivno, jer to znači "povratak korijenima i druženju sa starim prijateljicama".

- Vratit ćemo se kako bi se prisjetile divnog života kojeg smo imali u dvadesetima, ali i podsjetile na naše hitove kaže Fahey.

Inače, Bananarama je imala čak 10 hitova među prvih deset na britanskim top listama, a najpoznatiji su "Cruel Summer", "Venus", "Love In The First Degree" i "Robert De Niro’s Waiting".

- Na trenutke mi se čini kao da je to sve bilo jučer, a znam da je prošlo 30 godina. Prvi koncert nam je u studenom, a do tada imamo dovoljno vremena da se uvježbamo i zvučimo kao nekad - rekla je Sara Dallin.

>>Spice girls ponovno zajedno na svjetskoj turneji, ali bez Posh Spice

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
21:21 24.04.2017.

davno su bile dobre sumnjam da će vratiti staru slavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije