Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životna snaga

Nakon obiteljskih tragedija Céline Dion oduševila izvedbom pjesme 'The Show Must Go On'

Celine Dion na dodjeli nagrada Billboard
Foto: Reuters
1/13
24.05.2016.
u 11:30

Pod svjetlima reflektora u Las Vegasu trijumfalnom obradom klasika 'The Show Must Go On' pjevačica je oduševila tisuće prisutnih na dodjeli nagrada

Kanadska glazbena diva Céline Dion (48) početkom godine izgubila je supruga i menadžera René Angélila, a isti tjedan napustio ju je i njezin brat Daniel Dion.

Unatoč tragedijama glazbenica nije posustala, a na nedjeljnoj dodjeli Billboard Music Awards pokazala je svoju hrabrost obradom pjesme grupe Queen na prvom televizijskom nastupu nakon smrti supruga.

Pod svjetlima reflektora u Las Vegasu trijumfalnom izvedbom klasika ''The Show Must Go On'' pjevačica je oduševila tisuće prisutnih. Obrada pjesme snimljene u suradnji s violinisticom Lindsey Stirling, ujedno je i njezin novi singl.

 

 

Istu večer primila je i nagradu za životno djelo (Icon Award), koju joj je neočekivano uručio njezin najstariji sin René-Charles.

– Oprostite što plačem. Želim biti jaka za svoju obitelj i djecu i nisam ovo očekivala. Ovo je velika čast, a glazba je moja strast otkad znam za sebe. Puno ljudi mi je pomoglo da dođem do pozicije gdje sam sada. Ne mogu im svima zahvaliti, ali nadam se da se prepoznaju. Hvala vam svima. René, ovo je za tebe, show mora ići dalje! – rekla je emotivna Céline.

Glazbenica se zahvalila i svojoj majci koja joj je napisala prvu pjesmu, ali prije svega voljenom suprugu, za kojeg kaže da će je nastaviti čuvati odozgo.

 

Tragični događaji koji su ove godine snašli Céline Dion donijeli su joj najteže trenutke u životu, ali poručuje da snagu traži u svojoj djeci i novom poglavlju u životu te da "show mora ići dalje".

>> Céline Dion oprostila se s ljubavi svog života

>> Céline Dion na komemoraciji: "René me štitio i prizemljio"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije