Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Nakon nastupa u Švedskoj, članovi benda Viola Beach poginuli u prometnoj nesreći

Viola Beach
Foto: screenshot/youtube
14.02.2016.
u 12:26

Olupina automobila pronađena je smrskana 25 metara od mosta na autocesti s koje su sletjeli u kanal, izvijestila je policija, prenosi BBC.

U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Stockholmu, poginulo je pet britanskih državljana koji su u tu zemlju došli nastupati u petak na glazbenom festivalu.

Vjeruje se da su u nesreći živote izgubili četiri člana benda i menadžer Craig Tarry. Bend su činili Kris Leonard (gitara/vokal), River Reeves (gitara) Tomas Lowe (bas) i Jack Dakin (bubnjevi).

Najmlađi poginuli imao je 20 godina, a najstariji 35. 

Olupina automobila pronađena je smrskana 25 metara od mosta na autocesti s koje su sletjeli u kanal, izvijestila je policija, prenosi BBC. 

Ministarstvo vanjskih poslova izvijestilo je da su u kontaktu s lokalnim vlastima i obiteljima žrtava. 

Grupa je prošle godine izdala svoj prvi singl Swings and Waterslides i nastupila je velikim festivalima u Leedsu i Readingu. 

>>Otkazan koncert Halida Bešlića, pjevač predgrupe umro na pozornici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije