Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party

Nakon lude zabave koju su priredili lani Glowinthedark ponovno u Culture Clubu Revelin

Revelin
Foto: Revelin
1/3
23.04.2014.
u 11:50

Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji, 100 kn na dan koncerta i VIP 150 kuna

Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark ponovno dolazi 03.05.2014 u Culture Culb Revelin.

Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe.

Prošle godine oduševili su publiku svojim nastupom u 8. mjesecu i pripremili nezapamćen show, što je razlog više da s njima polako Culture Club Revelin uplovi u ljetnu sezonu.

Foto: Revelin

Odlična zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati. Bilo je tu svega, zgodnih žena, muškog skidanja, bacanja u publiku te ludog scenskog performansa kakav samo mogu priprediti energični Glowinthedark.

Svoje nastupe izvode sa puno energije koju dobivaju iz muzike vizualizirajući sebe kao spoj svijetla i energije na pozornici, te je otuda je i potekao naziv dua –Glowinthedark. Na početku su stvarali ritmove, pjesme i remixe za nekoliko umjetnika različitih stilova, a njihov glazbeni stil se najbolje može opisati kao elektronski pop sa različitim ujtecajima glazbe iz cijelog svijeta.

Nakon vrlo dobrog prolaska njhovog prvog albuma “The Battalion EP” nizozemski dvojac prebacio se na višu razinu i stvorio priznata izdanja pod etiketama Selekted music i Cabellero Recordings i Chuckie dok su izdanja pod Dirty Dutch Records-om, singlovi JUMP, Control My self, Wojo i Maskara pokazali da Glowinthedark vladaju ravnopravno sa vodećim dj-ima svjetskom clubbing scenom.

Za sve one koji su propustili prošlogodišnji nastup, ovo je prava prilika da dožive ludu atmosferu kakvu ovaj nizozemski dvojac priprema na svojim live nastupima.

Foto: Revelin

Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji, 100 kn na dan koncerta i VIP 150 .kn.

U prodaju će biti puštene i promo karte od 50 kn obične i 120 kn VIP u ograničenim količinama.

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije