Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Vlatka Pokos ponovno sama, njezin bivši tvrdi: 'Ostavio sam je jer me uhodi'

vlatka pokos
Foto: Instagram
1/11
06.10.2015.
u 12:30

Vlatka Pokos prekid nije htjela komentirati. Na društvenoj mreži tek je napisala da slabići ne mogu podnijeti jake žene, no status je brzo obrisala.

Iako je zbog ljubavi prema markantnom poduzetniku Vlatka Pokos do nedavno javno govorila da se namjerava odseliti u Kanadu, čini se da ipak ništa od toga.

Naime, voditeljica je ponovno sama nakon što je Ivica Biljan okončao njihovu desetomjesečnu vezu, pišu 24 sata.

– Vlatka mi se odmah svidjela. Pametna je, priča puno jezika i lako može zaraditi milijun kuna na godinu. Jako je strastvena, draga i dobra. Pomagala je mojem ujaku koji je bolestan. No nedavno je pokazala svoju drugu stranu – kazao je Ivica za 24 sata i priznao da je on bio taj koji je inzistirao na prekidu.

– Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kada sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati – rekao je Ivica i dodao da ga je Vlatka neprestano kontrolirala i da je bila ljubomorna.

Prekidu je kumovalo i to što je bivša voditeljica javno sramotila svog partnera ostavljajući neprimjerene komentare na njegovim društvenim mrežama, a u Vlatku se razočarao i nakon što je pročitao njezinu knjigu ''Život u raju''.

– U knjizi je opisala kako se u Fendijevu dućanu u Rimu ljubila s menadžerom u kabini dok je njezin suprug Dikan sjedio ispred i čekao je. Ne želim da moji sinovi upoznaju takvu ženu – iskreno je kazao lički poduzetnik s kanadskom adresom. 

Da nešto nije u redu u njihovu odnosu, dalo se naslutiti još 20. rujna kad je na svom Twitteru Ivica objavio fotografiju na kojoj stoji "Kad shvatiš da su ti lagali, gore je nego kad te povrijede istinom, zato što će te istina razljutiti, ali laž uništava povjerenje."

Vlatka Pokos njihov prekid nije htjela komentirati. Na društvenoj mreži napisala je tek da slabići ne mogu podnijeti jake žene, no status je brzo obrisala.

>>Vlatka Pokos i Ivica Biljan prošetali se centrom Zagreba držeći se za ruke

>>Nakon sedam godina Vlatka Pokos ponovo ljubi!

Ključne riječi

Komentara 26

LI
lietuva
12:50 06.10.2015.

Otišao još jedan sponzor, a pedeseta polako kuca na vrata...

DI
duncan_idaho
13:07 06.10.2015.

šteta... nećemo čitati "pisma iz kanade"

FR
franeeee
15:45 06.10.2015.

Vlatkica, suti, kenjaj i brzine mijenjaj!!!! Neka si ga se rijesila, pa to je neki seljo beljo from Kanada , sigurno grtalice prodaje, ajd, neka kupi prnje i madooo, a ti u nove radne pohode aaaaaaaa, moja baka si je nasla frajera sa sedamdeset, tako da netreba ocajavati, sretno!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije