Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi biografski film

Nakon Batmana, sada će glumiti Stevea Jobsa: Trebali smo najboljeg

steve jobs christian bale
Foto: Arno Burgi/DPA/Pixsell
1/5
23.10.2014.
u 19:27

Christian Bale utjelovit će preminulog Jobsa u novom biografskom filmu, nakon debakla s Ashtonom Kutcherom

Christian Bale nije morao proći čak ni audiciju za ulogu preminulog Stevea Jobsa, vlasnika Applea, otkrio je scenarist Aaron Sorkin koji potpisuje scenarij za novi biografski film o Jobsu.

– Trebali smo najboljeg glumca za tu ulogu u određenoj dobi i to je Christian Bale. On je stvarno fenomenalan glumac – rekao je Sorkin.

Nakon što je prvi film o Jobsu, s Ashtonom Kutcherom u glavnoj ulozi, proglašen debaklom, čini se kako se Amerikanci ne mogu pomiriti s tom činjenicom. Osim što su za glavnu ulogu i scenarij odabrali oskarovce, režiju će potpisati i slavni Danny Boyle, koji je za svog "Milijunaša s ulice" također nagrađen Oscarom.

Sorkin je adaptirao biografiju "Steve Jobs" autora Waltera Isaacsona iz 2011. godine., a snimanje bi trebalo početi za nekoliko mjeseci.

– To je veoma teška uloga jer će u filmu izreći više riječi nego u tri filma zajedno – dodao je Sorkin.

>>Nova uloga za prvog Oscara – Leonardo DiCaprio kao Steve Jobs?

>>A. Kutcher glumit će Stevea Jobsa u njegovoj filmskoj biografiji

>>Pripreme za film o Steveu Jobsu ugrozile zdravlje A. Kutchera

Komentara 1

MR
mrki69tua
06:01 24.10.2014.

I ovaj će biti debakl, jer Jobs je u svom životu bio plagijator, a privatno jadnik, a sve izrečeno se lako može provjeriti, dok američki ego to ne može i ne želi prihvatiti stoga i ovaj film unaprijed proglašavam debaklom. P.s. ne znam što je ovo trebalo Baleu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije