Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova žena

Nakon 90 dana Lindsay Lohan napustila kliniku za liječenje

lindsay
Pixsell
31.07.2013.
u 17:15

Glumica je inzistirala da ostane pet dana dulje nego što joj sud nalaže da bi se uvjerila da joj je bolje

Sudeći po zdravom izgledu i stavu pobjednice s kojim je glumica Lindsay Lohan poslije 90 dana napustila rehabilitacijski centar u Kaliforniji u kojem se liječila od alkoholizma, pred njom je nov život.Kako piše portal TMZ, Lindsay je inzistirala da u centru ostane pet dana dulje od sudski propisane odredbe, koju je dobila zato što je lani pijana skrivila prometnu nesreću, jer se htjela uvjeriti da je spremna suočiti se sa vanjskim svijetom. Poslije nekoliko prijašnjih neuspješnih pokušaja liječenja, Lindsay je sada odlučna u odluci da treba promjenu.

Osoblje klinike u Malibuu tvrdi da je kod njih boravila \"neka druga\" Lindsay. Bila je kooperativna, sudjelovala u radu u grupi i ulagala golemu energiju ne bi li se suočila sa svojim porokom i riješila ga se. Kako tvrde izvori bliski glumici, planira se preseliti u New York, a već je potpisala ugovor i za posao. S produkcijom Oprah Winfrey snimit će dokumentarac u osam nastavaka o svom životu, o tome kako ostati trijezna i početi normalno funkcionirati. Početak prikazivanja je 2014. godine.

>>Lindsay Lohan želi pobjeći iz klinike \"Betty Ford\"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije