Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. Riječke stepenice

Najviše pažnje na reviji je privukla voditeljica Vlatka Pokos

10. Rijecke stepenice, modna manifestacija odzana ispred Hotela Bonavia
Foto: Nel Pavletic/PIXSEL
1/18
28.08.2016.
u 12:00

Stepenice hotela Bonavia bile su modna pista kojom su se prošetali i poznata imena

Glamurozne modne kolekcije za jesen/zimu na 10. Riječkim stepenicama predstavili su domaći dizajneri. Vesna Sposa, Salon Marie, Boutique Rival, Andrea Zvono design, Hero4Heroes samo su neka dizajnerska imena čije su kreacije zadivile riječku publiku.

Stepenice hotela Bonavia bile su modna pista kojom su se prošetali i poznata imena poput Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, voditeljice Ivane Paris, manekenke Vedrane Linardić i glazbenika Damira Kedže.

Ipak, najviše pažnje privukla je voditeljica Vlatka Pokos koja je u izazovnoj čipkastoj crnoj haljini dostojno parirala manekenkama koje su nosile reviju. 

>> Crveno, bijelo i crno: Ana, Ivana i Sementa zasjenile manekenke na reviji

Komentara 1

DU
Deleted user
14:19 28.08.2016.

Nema dana da javnost ne opterecujete s nebitnim osobama upitnog morala. Sama je u svojoj knjizi napisala (spisateljica kalibra Nives Celzijus!) da se ljubila u garderobi s prodavacem talijanske trgovine dok je stari Radeljak ispred cekao da plati njene gace. Kad su se posvadali, pa gace prebrojane onda je pak ocekivala suosjecanje cijele hrvatske nacije! Ne zna se tko je jadniji: ona ili VL koji prati njene dogodovstine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije