Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitaly Zdorovetskiy

Najveća YouTube zvijezda današnjice oduševio brojne hrvatske obožavatelje

vitaly
Foto: PR FOTO
1/10
25.11.2015.
u 10:00

Imax dvorana u CineStaru Arena Zagreb bila je premalena za sve obožavatelje popularnog "youtubera"

Osim najvećih hollywoodskih kino hitova, CineStar Imax dvoranu uspjela je napuniti jedino Angelina Jolie, a sinoć je to još uspjelo samo Vitaly Zdorovetskiyju, najvećoj YouTube zvijezdi današnjice i svjetskoj senzaciji.

Vitaly Zdorovetsky ima više od 10 milijuna vjernih pratioca na društvenim mrežama i više od  milijardu pregleda na svim svojim videima. Upravo to ga čini i vrlo utjecajnom, svjetski poznatom osobom koja i u Hrvatskoj ima iznenađujuće velik broja obožavatelja.

To se upravo pokazalo i sinoć, kada je CineStar Imax dvorana bila premalena za sve njegove obožavatelje.  Popularnog "youtubera" u Hrvatsku je dovela ekipa koja stoji iza novog YouTube kanala, JoomBoos, namijenjenog pranksterima tj. onima koji smišljaju šale i spačke, ali koji će uz njih isto tako okupljati i najbolje regionalne youtubere koji će za JoomBoos snimati i različite druge sadržaje (beauty, eksperimenti, fashion, izazovi, vlogovi itd.).

Vitaly je održao zanimljivo predavanje o svome uspjehu na YouTubeu, a nakon toga se puna dva sata družio sa svojim obožavateljima. JoomBoos ekipa obećala je jako zanimljiv sadržaj na svom YouTube kanalu te je pozvala sve obožavatelje dobre zabave da ih prate jer im spremaju svakakva iznenađenja.

Njihov YouTube kanal možete pratiti na https://www.youtube.com/channel/UCx0mr1alzkR_oX7oHf77BHw.

>>Poznati YouTuber Vitaly Zdorovetskiy stigao u Zagreb

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:08 25.11.2015.

oslobodi me bože....

NA
naivanivan
16:46 25.11.2015.

"CineStar", "youtuberi", "beauty", "experimenti", "fashion", "vlogovi", youtube "kanal" mozete pratiti... e jadna nam pamet..

SR
srna2015
14:29 25.11.2015.

Nastavi čitati ili ćete umrijeti za 7 dana Jednom davno djevojčica po imenu Corinne otišla je na Facebook i vidila link za slučaj ........................da ... ... ... ... će se dogoditi da će umrijeti nakon sedam dana od dana kad je to vidio ... ... ..................Ona se samo nasmijala i to ignorirala u potpunosti, a zatim je otišla...U noći sedmi dan počine razmišljati o slućaju No sljedećeg jutra njezina majka je otisla u njezin krevet i zvala ju zato jer je morala ići u školu...I odmah počela vrištati!Vidila je Corinnu mrtvu i sa očima širom otvorenim da bi se prestrašio bilo tko! Ako ne želite da se ovo vam se dogodi kopirajte i Zalijepite ovaj tekst u najmanje 15 različitih komentara, pa prokletstvo Corinne pogodi nekog drugog... Primjer: Marko, dječak iz Napulja imao je 13 godina i nije htjeo kopirati ovaj tekst i samo sedam dana nakon što je nestao u rodnom gradu, njegovo tijelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije