Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO MAMINIM STOPAMA

Najmlađi sin Beckhamovih snimio prvi singl i zaradio kritiku poznatog voditelja

Cruz Beckham
Foto: Instagram
1/4
07.12.2016.
u 16:22

Cruz je snimio božićnu pjesmu "If Every Day Was Christmas", a sva sredstva prikupljena njezinom prodajom ići će u humanitarne svrhe

Najmlađi sin obitelji Beckham, 11-godišnji Cruz David, čini se da neće naslijediti oca i stariju braću koji su također igrali nogomet, nego će naslijediti mamu Victoriju, koja je s grupom Spice Girls imala nekoliko hitova na britanskoj top-listi.

Cruz je snimio božićnu pjesmu  "If Every Day Was Christmas", a sva sredstva prikupljena njezinom prodajom ići će u humanitarne svrhe. Cruz je pjesmu predstavio na londonskom Capital FM-u, a rekao je da je spojio dvije sebi najdraže stvari – pjevanje i Božić.

Treba ići u školu, a ne snimati pjesme

Ponosni tata David kazao je kako mu je drago što Cruz uživa. No, nakon premijere nisu svi bili oduševljeni.
– Ne mogu shvatiti da se s jedne strane štiti privatnost djece, a s druge ih se pušta da se pojavljuju u medijima. Cruz bi trebao ići u školu, a ne snimati pjesme – kazao je poznati TV voditelj Piers Morgan.

U Cruzovu obranu stao je njegov agent Scooter Braun, koji je menadžer i Justinu Bieberu.
– On je 11-godišnjak koji je snimio pjesmu jer želi pomoći drugoj djeci – napisao je Braun na Twitteru.
Inače, Cruz priprema i album, a naslovnu fotografiju snimio je njegov brat Brooklyn, koji priprema knjigu fotografija "What I See".

>>David Beckham zakupio cijelo kino sinu za osmi rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije