Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kelly objavila

Najljepša Britanka ponovno sama, prevario je dečko?

Kelly Brook
Foto: Instagram
1/12
30.09.2014.
u 00:04

Kelly Brook ponovno je slobodna. Po drugi put je prekinula s Davidom McIntoshom, iako su bili zaručeni...

Kelly Brook ponovno je slobodna. Po drugi put je prekinula s Davidom McIntoshom, iako su bili zaručeni.

Prije dva dana lijepa Kelly na svom je Twitteru objavila da je ponovno sama. Navodno ju je David prevario sa Sarah Harper, svojoj bivšom djevojkom. Navodno je Kelly rekla Sarah da je već odavno prestala osjećati nešto prema Davidu, budući da je on jedno nesigurno biće kojem treba puno pažnje. Prema pisanju britanskih medija, David je varao Kelly te cijelo vrijeme veze slao poruke Sarah.

David je sve navode o nevjeri demantirao, govoreći da je sa Sarah prvenstveno bio prijatelj. - Uvijek sam Sarah gledao kao prijateljicu, ništa više. Prije nego što sam počeo vezu s Kelly, bio sam u nekakvom odnosu sa Sarah, no to je trajalo svega četiri mjeseca i završilo se jer je Sarah previše izlazila i koristila droge, izjavio je David. Nadodao je i da se nikad nije drogirao te kako voli i želi isključivo Kelly.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Kelly Brook odala počast svojim bujnim grudima: Gdje bih bila da ih nema?

>>Ona je san svih muškaraca, no priznaje: Udarila sam svoje bivše!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije