Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progovorio i asistent

Nadrogirao bi se i puštao si krv. Prestao je i jesti, ali stalno je tražio djevojke za seks

Charlie Sheen i Paris Hilton
Foto: Instagram
1/6
27.11.2015.
u 10:45

Bijes zbog HIV-a i slabost od tableta utapao je u maratonskim orgijama s četiri prostitutke odjednom

Nakon priznanja da je HIV pozitivan, stalno na vidjelo izlaze novi detalji razbludnog života glumca Charlieja Sheena. Sada je za Daily Mail progovorio i njegov osobni asistent Steve Han, koji je s njegovom bolešću upoznat od 2012.

– Nakon teškog opijanja i drogiranja društvo je znao zabavljati samoozljeđivanjem i puštanjem vlastite krvi. Poslije jedne takve večeri priznao mi je da je bolestan. Od tada sam se brinuo da tri puta dnevno popije terapiju, no od tableta mu je bilo loše pa je prestao jesti iako je plaćao osobnog kuhara 10.700 kn dnevno. Neprestano je tražio nove djevojke za seks, a kao lubrikant je koristio kremu za suhu kožu. Djevojke je kremom mazao po cijelom tijelu. Bilo je bolno gledati ga – kaže Steve. 

>>Procurila snimka oralnog seksa HIV pozitivnog Sheena s muškarcem

>>Bivše ljubavnice: Vjerovale smo ti da si čist. Charlie, ti si čudovište

Komentara 8

ĆA
ćaćaća
11:32 27.11.2015.

zanimljivo da ga sve kurabice vole...

IM
Immanuell
12:15 27.11.2015.

Najjače mi je kad (to je danas dosta učestalo) kuharu američkog glumca plaću izražavaju u kunama...... Ha - ha! Kao da mi znamo kakvi su financijski dealovi i odnosi u društvu glede vrijednosti roba i kapitala u američkom društvu..... Možda netko zna, ja evo ne znam i puno bi mi lakše bilo razumjeti cifru navedenu u dolarima, kako i dolikuje. Mogli ste napisati iznos plaće i u bugarskim levima, posve su ravnopravani s kunama, jednako bi mi bizarno bilo kao i ovo.

TA
tatamata2
12:13 27.11.2015.

bolest.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije