Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO U UNUTRAŠNJOSTI

Nada Rocco, Mario Valentić i Vjeran Mišurac jug zamijenili planinama

valentić
Foto: Privatni album
31.07.2014.
u 17:00

– Ljetovati u planini za mene je puno veći užitak nego ljetovati na moru. Pogotovo kada su u igri srpanj i kolovoz. Puno je ugodnija klima. Danju nije prevruće, a i noću se bolje spava. Ma milina! – kaže Nada Rocco.

Hvali more, drž' se kraja, poznata je izreka koje se u vrućim ljetnim danima pridržavaju glumica Nada Rocco, glumac i trener Mario Valentić te HRT-ov novinar Vjeran Mišurac.

Umjesto izležavanja na plaži i prženja na suncu naši su sugovornici odabrali aktivniji odmor na svježem planinskom zraku.

Foto: Robert Demo

– Ljetovati u planini za mene je puno veći užitak nego ljetovati na moru. Pogotovo kada su u igri srpanj i kolovoz. Puno je ugodnija klima. Danju nije prevruće, a i noću se bolje spava. Ma milina! – kaže Nada Rocco. Nedavno je tako planinarila Velebitom s prijateljicom Mirjanom i uživala u osami jer u ljetnim mjesecima na planini nikad nema ljudi. Mravinjak na plažama u srcu sezone Mario Valentić izbjegava već godinama.

Foto: Robert Demo

– Nisam jedan od onih koji će se sunčati na plaži cijeli dan jer volim aktivan odmor. Zato su planinski krajevi koji imaju i jezero negdje u blizini idealni za mene – objašnjava Valentić i otkriva nam kako su mu Bled i Bohinj i ove godine najdraža ljetna destinacija

Foto: Robert Demo

– Na Bledu se mogu kajakom provozati i osvježiti u jezeru ili popeti na neki od obližnjih vrhova – kaže Mario. Zavući se ljeti u šumski hlad voli i Vjeran Mišurac, a posebno mu je drag hlad Triglava.

– Najveća je prednost ljetnog odmora na planini ili uz rijeku što se možete dobro osvježiti. Kao rođeni Splićanin imam pravo reći da je more precijenjeno i od mora me zanima samo riba – poručio je Mišurac.

>> Nada Rocco: Veselim se ljetu jer se spremam na avanturu po Velebitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije