Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena rozga

'Na put ne idem bez svoje sretne majice, puno štikli i hrpe donjeg rublja'

14.06.2014., Vodice - Poznati na zavrsnoj veceri CMC Festivala. Jelena Rozga.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/14
24.11.2014.
u 14:24

Njena svojevrsna amajlija bijela je potkošulja koju ima na omotu albuma "Bižuterija"

Svaki novi tjedan u rasporedu 37-godišnje Jelene Rozge znači i nova putovanja. Gotovo da ne postoji tjedan u kojem popularna Splićanka ne odradi barem dva koncerta, a iako beskrajno uživa u svom poslu, život u koferima nije nimalo jednostavan. Primjerice, proteklog vikenda Jelena je boravila u Frankfurtu gdje je nastupala na "Hrvatskoj noći", ali grad nije stigla razgledati. Ravno s aerodroma išla je u dvoranu.

Organizirano pakiranje

– Ni prvi ni zadnji put da grad u koji dođem ne vidim. Događa mi se to gotovo svaki vikend. Uvijek uspijem vidjeti samo hotel i dvoranu u kojoj pjevam, a u Frankfurtu sam imala priliku vidjeti i taj njihov gigantski aerodrom. I to je nešto – kroz smijeh kaže Jelena i dodaje da je na takav tempo života navikla jer već 18 godina aktivno nastupa, što kao bivša članica Magazina, što kao solo izvođačica. S obzirom na "odigrane utakmice", pakiranje joj je najmanji problem.

Foto: Tomislav Dolenec

Tomislav Dolenc

– Uglavnom se dan prije puta već spakiram kako ne bi bilo panike pet minuta prije polaska iako se to redovito događa, i to najčešće jer se u zadnji trenutak počnem premišljati koje cipele da ponesem. Imam ih previše i baš ovih dana radim čistku ormara pa će moje prijateljice koje nose broj 37 biti sretne zbog toga – kaže Jelena koja na put nikad ne ide bez svojevrsne amajlije.

Sprema novi hit

– Imam sretnu majicu, običnu bijelu potkošulju koju sam nosila na snimanju za omot albuma "Bižuterija". Putuje sa mnom iako je uopće ne nosim, a iz kofera je vadim samo kad je treba oprati. Osim toga, u koferu je obavezna i kozmetika, nekoliko pari štikli te poveća količina donjeg rublja. Uvijek se spakiram kao da putujem mjesec dana, a ne samo dan ili dva – kaže Jele koja će svoje obožavatelje sredinom prosinca razveseliti novom pjesmom. Zasad samo otkriva da je riječ o singlu brzog ritma, a najavljuje i izlazak trećeg studijskog albuma.

>>Jelena Rozga istaknula obline u kratkoj haljinici i poručila – Idem vani ko cunami

>>Kamo to odlazi Jelena Rozga?

>>Bijela majica, dekolte i naočale - Rozga osvaja i kad se odmara

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:54 24.11.2014.

E moja Jelena, što to radiš od sebe? Kako čovjek može tako nisko pasti da mu uzor bude Severina?

Avatar tigarbbb
tigarbbb
15:11 24.11.2014.

žali bože ovakve pjevačice kad se mora skidat da bi stekla slavu,žalosno ,mogla si si i malo pameti spakirat u kofer neka se nađe ako zatreba ,a zatrebače

FN
fnja.njimko
14:40 24.11.2014.

Vrlo zanimljivo i nadasve frapantno, nešto što smo oduvijek svi željeli saznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije