Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rowan Atkinson

Mr. Bean ostavio suprugu nakon 23 godine braka i ljubi mlađu

rowan
Foto: Promo
1/5
15.04.2014.
u 14:05

Legendarni 59-godišnji glumac navodno je u vezi sa 28 godine mlađom kolegicom Louise Ford s kojom glumi na West Endu

Zvijezda TV hitova “Crna guja” i Mr. Bean”, legendarni Rowan Atkinson pronašao je novu ljubav. Nakon razvoda od supruge, s kojom je bio 23 godine u vezi, 59-godišnji glumac ljubi kolegicu Louise Ford koja je od njega mlađa 28 godina. Par zajedno glumi u predstavi na West Endu, a ovaj vikend viđeni su u ležernoj šetnji i kupnji cvijeća u Londonu. Jedan od najbogatijih britanskih zabavljača, čija se imovina procjenjuje na 650 milijuna kuna, uhvaćen je kako dolazi u glumičin stan i pomaže joj nositi biljke.

Atkinson je poznat po tome što svoju privatnost skriva od javnosti, tako bivšu suprugu Sunetru i djecu, 20-godišnjeg Bena i 19-godišnju Lily, gotovo nikada nije spominjao u intervjuima. O problemima u njegovu braku u veljači je pisao britanski Daily Mail, a pojavivši se u javnosti u društvu druge žene, glumac je, izgleda, potvrdio njihova nagađanja da se razvodi. Atkinson, Sunetra i gospođica Ford nisu bili raspoloženi za komentar.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:34 17.04.2014.

kad starci prolupaju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije