Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jagoda i ana

'Modni dvoboj' glumica iz sapunica na Novoj TV i RTL-u

Jagoda Kumrić i Ana Begić
Foto: Martina Hohnjec
1/9
16.09.2014.
u 10:54

Brojna poznata lica na otvorenju showrooma Ivana Jurić Design u Zagrebu

Modna dizajnerica Ivana Jurić otvorila je svoj prvi showroom Ivana Jurić Design na adresi Ilica 49.

Svečanom otvorenju dućana prisustvovale su brojne poznate osobe među kojima su glumice Jagoda Kumrić i Ana Begić Tahiri, pjevačice Neda Parmać i Lidija Bačić, nekadašnja Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević i atraktivna manekenka Nikolina Miletić koja je ujedno i zaštitno lice.

Mlada i uspješna dizajnerica Ivana Jurić poznata je i po modnom editorijalu bajkovitih morskih sirena studija Marcela za koji je izradila prekrasne kostime.

Foto: Martina Hohnjec

Iza nje su i brojne odrađene kampanje te sudjelovanja na modnim događanjima.

Poznate uzvanice uživale su na domjenku te birajući haljine iz najnovije kolekcije u kojoj prevladavaju detalji od čipke i svile. Neda Parmać otkrila je kako uživa u čarima majčinstva s kćerkicom Andrijanom. Ana Begić Tahiri nakratko je uzela predah od snimanja telenovele "Vatre ivanjske" i opušteno razgovarala s kolegicom Jagodom Kumrić koja glumi u dramskoj seriji "Kud puklo da puklo" koja se upravo počela emitirati.

>>Seksi Lidija Bačić utegnula se u uski triko za novi spot

>>Ovo je novo seksi izdanje Doris Pinčić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije