Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor na našoj obali

Slavne blogerice okupirale najpoznatiju dubrovačku plažu

chiara ferragni
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/11
27.08.2015.
u 12:45

Jedna od trenutačno najutjecajnijih modnih blogerica na svijetu Chiara Ferragni već se nekoliko dana odmara u Dubrovniku u društvu poznatih kolegica

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih bloggerica Chiara Ferragni već se nekoliko dana odmara na našoj obali. Za svoju ljetnu destinaciju slavna Talijanka, koja stoji iza bloga The Blonde Salad, odabrala je Dubrovnik u kojem je odsjela u luksuznoj vili. Na odmor je Chiara stigla u društvu blogerica Tuule Vintage i sestara Aimee i Dani Song.

Djevojke su uživale u moru i suncu na najpopularnijoj dubrovačkoj plaži Banje gdje ih je ulovio Pixsellov fotoreporter. 

Inače, svoje oduševljenje hrvatskom obalom djevojke često ističu na svojim društvenim mrežama na kojima objavljuju atraktivne fotografije s luksuznog odmora. 

S obzirom na to da ih na Instagramu prati više od 10 milijuna ljudi, ovoj modnoj ekipi možemo reći jedno veliko hvala na još jednoj besplatnoj reklami za naš turizam.

>>One su svoj hobi pretvorile u uspješan posao

>>Zagreb 
vs. Beograd: Špicerice dijele isti modni ukus

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
16:33 27.08.2015.

koji fakultet se mora zavrsit da postanes bloger??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije