Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi mama

Mnogi joj zavide jer u 45. godini izgleda ovako sjajno

jennifer lopez
Foto: Instagram
1/5
27.02.2015.
u 21:38

Latino diva plijeni pozornost svojim besprijekornim izgledom na kojem bi joj mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice.

Predivna Jennifer Lopez svojim mladenačkim izgledom plijeni pozornost gdje god stigne. Nedavno je na crvenom tepihu zasjala u dugačkoj bajkovitoj haljini koja je naglasila njen seksi dekolte, a sada je dokazala da ima još štošta za pokazati.

Iako ih je njena oscarovska haljina sakrila, latino diva ovog puta ih je ponosno pokazala. Riječ je, naime, o besprijekornim trbušnjacima na kojima bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice. 

Najnovija fotka na njenom Instagramu prikazuje latino divu u opuštenom izdanju u društvu svojih blizanaca Eme i Maxa. Iako se pjevačica nalazi u pozadini, njeni istrenirani trbušnjaci plijene najviše pozornosti.

U srpnju prošle godine napunila je 45 godina, a godine se na njoj ne vide ni najmanjeSvi se možemo složiti da lijepa pjevačica izgleda bolje nego ikad!

>>Ona je definicija savršenstva na ovogodišnjoj dodjeli Oscara!

>>Sjajne haljine – najveći trend crvenog tepiha

Komentara 5

AA
alan.alanh
22:09 27.02.2015.

nisam znao da je pjevačica

PU
pulizg
09:07 28.02.2015.

zgodna je i nema se kaj rec,a to kaj ona broji kalorije to je njena stvar,ne gledam kaj jede nego nju,ko da gledam ferraria i velim da je u k zato kaj trosi 100 litri i odrzavanje pravo bogatstvo

AA
aabbcc
22:07 27.02.2015.

mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice____ nije bas tako, jer sta izgled vrijedi kad alat otkazuje sa godinama i kako da je poredite sa duplo mladjim ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije