Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin slavnog glumca

Mladi reper priznao da se bori s ovisnošću o kokainu od šesnaeste godine

tom hanks
Foto: Instagram
27.11.2014.
u 17:37

Kako bi preduhitrio medije, Chester je sam izašao sa svojom pričom. 24-godišnji reper nedavno je završio s odvikavanjem te je čist skoro dva mjeseca

Sin hollywoodskog glumca Toma Hanksa otkrio je medijima da je bio na odvikavanju od kokaina.

Na to ga je natjeralo pisanje jednog američkog tabloida koji je planirao pisati o njegovoj borbi s ovisnošću. Kako bi preduhitrio medije, Chester je sam izašao sa svojom pričom. 24-godišnji reper nedavno je završio s odvikavanjem te je čist skoro dva mjeseca.

S ovisnosti se bori od svoje šesnaeste godine. Na svom je Instagramu objavio video u kojem je napisao kako je sretniji nego ikad. Zahvalio se obitelji, a najviše braći, na podršci.

>>Tom Hanks plesao na svadbi odjeven u rabina i 'ukrao cijeli show'

>>Tom Hanks postao ponosni djed po drugi put

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije