Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizaran razlog

Misici oduzeli titulu, a ona zgrabila krunu vrijednu 60.000 funti i pobjegla!

May Myat Noe,miss,misica
Foto: Youtube Screenshot
1/4
29.08.2014.
u 19:42

Misici (18) htjeli su oduzeti titulu jer nije pristala na plastičnu operaciju povećanja grudi

Misica May Myat Noe (18) zgrozila je mianmarsku i svjetsku javnost jer je, nakon što su joj priopćili da će joj oduzeti krunu jer ne želi ugraditi silikone u grudi, zgrabila istu i ''odlepršala'' u nepoznatom pravcu. Incident se dogodio u Seulu, gradu u kojem je May Myat Noe u svibnju proglašena za ''Miss Asia Pacific World'' za 2014. godinu, javlja Guardian.

Organizatori natjecanja na kojem djevojke iz Mianmara sudjeluju tek posljednje dvije godine tvrde da je ovogodišnja misica od početka bila ''problematična''. Menadžeri i direkcija izbora ugovarali su joj unosne poslove poput snimanja glazbenih spotova, a zauzvrat su od nje tražili da promijeni ''tinejdžerski izgled'' te poveća grudi silikonskim implantatima. Djevojka je navodno odbila prijedlog i prema njima se ponašala ''drsko i bezobrazno''.

Kap koja je prelila čašu bila je 10-dnevno putovanje u Seul na koje je povela i svoju majku. Boravak u Južnoj Koreji majka i kćer navodno su samoinicijativno produžile na tri mjeseca, a troškove je morala podmiriti direkcija izbora. Kada su prošlog tjedna May Myat Noe priopćili da će joj oduzeti titulu te joj predali povratnu zrakoplovnu kartu za Rangoon, misica je uzela krunu i nestala.

Lokalni mediji pišu da se vratila u domovinu i kako će uskoro sazvati konferenciju za medije na kojoj će objasniti što se ustvari događalo iza kulisa. Organizatori je i dalje prozivaju te traže da im vrati Swarovski tijaru čija se vrijednost kreće između 60.000 i 120.000 funti.

- Ona misli da je i dalje Miss ako je kruna u njenom posjedu, ali nije. Nek' nam je vrati - poručili su.

>>Zbog bivše misice Slovenci tražili blokadu dijela Predsjedničkih dvora

>>Hoće li nova Miss svijeta zbog ovoga ostati bez krune?!

Komentara 10

MT
mladen.turcic
21:04 29.08.2014.

ima prav,ona je.svog tela gospodar

Ivan Štorga
20:32 29.08.2014.

Znači, bila je izabrana Miss zbog prirodne ljepote, a ovi je tjerali da se pretvori u barbiku. Kuda ideš svijete?

DU
Deleted user
20:29 29.08.2014.

Zašto je to Svjetska javnost zgrožena!? Jer cura nije htjela povećati grudi jel. Povećajte vi svoj mozak!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije