Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI TALENT:

Mislio sam da Oliveru Dragojeviću neću moći ni prići, a on me hvali

antonio (1)
Foto: HTV
1/5
10.11.2012.
u 08:00

– Bio sam okružen ljudima koje sam dotad gledao samo na televiziji. Prvi put sam ih sve vidio uživo i jako su jednostavni. Mislio sam da im se neću moći približiti, a zapravo su svi otkvačeni – govori Antonio.

Punom parom 14-godišnji Antonio Krištofić iz Rukavca kraj Matulja priprema se za još jedan nastup u showu “Pjevaj moju pjesmu”. Prošli petak izvedbom “Molitve za Magdalenu” oduševio je i gledatelje i žiri u kojemu je sjedio i Oliver Dragojević.

Otkvačene zvijezde

– Veliko mi je veselje kad tako mladi ljudi otkrivaju tako stare pjesme. Baš lijepo! Antonio je drag, talentiran i ima dobar glas – rekao je Oliver Dragojević.

Simpatije su obostrane, jer učenik prvog razreda hotelijersko-turističke škole živi za glazbu.

– Bio sam okružen ljudima koje sam dotad gledao samo na televiziji. Prvi put sam ih sve vidio uživo i jako su jednostavni. Mislio sam da im se neću moći približiti, a zapravo su svi otkvačeni – govori Antonio.

Treme je, priznaje, bilo. Nakon nastupa, nije znao ni gdje je, pa se ne sjeća što mu je Oliver rekao. Ali nakon probe, kaže, kazao mu je da samo pravi talenti mogu otpjevati takvu pjesmu. – Divno je kad ti to kaže prava zvijezda – kaže Antonio.

Prijatelji mu nisu vjerovali kad im je rekao da ide na HRT. Tjedan dana nije bio u školi, a kad se vratio, svi su mu čestitali, hvalili ga. Inače nastupa po lokalnim festivalima: na Kvarneriću je pobijedio tri puta, a velika su mu podrška dvije starije sestre, Anita i Andrea, te nećakinja Margareta.

Skroman dječak

Njegovi roditelji, majka Višnja i otac Neven, kažu da je jako skroman dječak. Nagovarali su ga da se prijavi i na neki pjevački reality, ali Antoniju se takve emisije ne sviđaju. Odličan je đak, ide i u glazbenu školu, satove pjevanja, ima mnogo obveza. Okušao se i u tenisu, rukometu, pa shvatio da nije sportski tip.

– Rekao je da bi najviše u životu volio biti na estradi, ali istodobno u školi uči tri jezika pa će, ako ne uspije, biti turistički vodič, a usput će im i pjevati. Eto, tako si je zamislio život. Pjevat će, ovako ili onako – govori mama koja s obitelji pomno prati stranicu na Facebooku.

Komentara 1

FE
Fedele
12:21 10.11.2012.

Sponzorirani napisi se - najčešće - nikad ne komentiraju. Zašto bi ovaj bio izuzetak ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije