Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže pojačanje

Mirela Forić i Darijo Srna očekuju drugo dijete!

mirela forić darijo srna
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
28.01.2015.
u 14:13

Lijepa Mirela u drugom je tromjesečju trudnoće. Spol svog drugog djeteta supružnici još uvijek ne znaju.

Pravi ''baby boom'' zahvatio je naše nogometaše. Dan nakon što je djevojka Domagoja Vide za In Magazin otkrila da je trudna, vijest o prinovi stiže i iz obitelji Darija Srne.

Naime, časopis Story piše da kapetan naše nogometne reprezentacije sa suprugom Mirelom Forić Srnom očekuje drugo dijete.

Lijepa Mirela u drugom je tromjesečju trudnoće, a sretni supružnici još ne znaju spol djeteta. Osim Darija i Mirele, prinovi se raduje i njihova četverogodišnja kćerkica Kasja koja jedva čeka upoznati bracu ili seku. Naš nogometni reprezentativac ovog puta priželjkuje svog muškog nasljednika pa se nadamo da će mu se ta želja i ostvariti.

Iako već godinama žive u Ukrajini, gdje Darijo igra za nogometni klub Šahtar, Mirela  svoje drugo dijete planira roditi u Hrvatskoj.

>>Darijo Srna uživa na rajskom Hvaru sa suprugom i kćeri

>>Kraljica Hrvatske i Domagoj Vida očekuju prvo dijete

Komentara 1

TH
than
01:06 30.01.2015.

Nema komentara, sto znaci da ste ga obrisali, jer stoji da je netko komentirao.Naravno, nikoga normalnog ne zanima ovakva vijest... Koga briga sto ce Srna ili bilo tko dobiti dijete. Kladim se da niti on ne zeli da se too objavi... Ali, ako ce vec biti, neka je zdravo... To je ionako najbitnije u cijeloj prici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije