Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šarmantni evan

Miranda Kerr ljubi jednog od najmlađih milijunaša na svijetu

Miranda Kerr out in New York CityAustralian model Miranda Kerr is walking on the street in The Upper East Side, New York, NY on March 26, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
03.07.2015.
u 14:20

32-godišnjakinja ljubi 25-godišnjeg poduzetnika koji je jedan od najmlađih milijunaša na svijetu

Nedavno je otkrivena nova ljubav Orlanda Blooma, a sada su se svjetski mediji raspisali i o novoj ljubavi njegove bivše supruge Mirande Kerr.

Naime, anđelica Victoria's Secreta ima novu ljubav, a on je osnivač aplikacije 'Snapchat' Evan Spiegel. 32-godišnjakinja ljubi 25-godišnjeg poduzetnika koji je jedan od najmlađih milijunaša na svijetu.

Snapchat je Evanu donio novac i ljubavnu sreću. Izvor je svjetskim medijima otkrio da su se Miranda i Evan nedavno provodili sjedeći zajedno za šankom kluba, a usput su se i ljubili.

>>Bloom nije mogao maknuti ruke s nje - Pogledajte nasljednicu Mirande Kerr

>>Miranda Kerr u Cannesu pokazala svu svoju raskoš

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
10:02 05.07.2015.

Ova žena je lijepa ali pošto nije židovka to se ovdje ne spominje. Sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije