Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u Las Vegasu

Milijarder: Clooney je obična pijanica! Glumac: Vrijeđao je mog prijatelja Obamu

George Clooney
Foto: Swen Pfortner/DPA/PIXSELL
1/8
24.04.2014.
u 10:17

Verbalni incident dogodio se prije dva tjedna dok je dvostruki oskarovac promovirao svoju tekilu, a s Wynnom i njegovom suprugom večerao je u luksuznom restoranu

– Ne moram ja slušati ova sr... kazao je markantni George Clooney i demonstrativno se digao od stola i izletio iz kasina u Las Vegasu.

Za stolom je ostavio sjediti Stevea Wynna, moćnika u svijetu igara na sreću kojeg je na odlasku nazvao "šupkom".

Verbalni incident dogodio se prije dva tjedna dok je dvostruki oskarovac promovirao svoju tekilu, a s Wynnom i njegovom suprugom večerao je u luksuznom restoranu. Svađa je izbila ni manje ni više nego zbog američkog predsjednika Baracka Obame.

Kockarski mogul usprotivio se Obaminoj politici i nazivao ga pogrdnim imenima na što je Clooney, sam je priznao, poludio jer je Obama njegov "dugogodišnji i vrlo blizak prijatelj" kojeg je ovaj vrijeđao.

Wynn pak tvrdi da je Clooney podivljao jer je popio malo previše tekile.

– Clooney je bio pijan i pod utjecajem alkohola umislio si je da je blizak s Obamom – ispričao je novinarima Wynn. Kaže da mu je slavni glumac bio simpatičan dok je bio trijezan, ali da je, kad popije, "pijanica".

– Ako ikad budete u prilici družiti se s njim, otiđite prije nego se napije – savjetuje multimilijarder.

U priopćenju koje je  javnosti odaslao glumac priznaje da je opsovao Wynnu.

– Nazvao je predsjednika šupkom na što sam mu ja rekao da je on moj dugogodišnji prijatelj. Zatim mi je rekao da mi je prijatelj šupak. E, u tom trenutku sam i ja Wynnu rekao: "Ti si šupak i ne želim više sjediti s tobom za stolom kad se tako ponašaš" – napisao je Clooney. Kome vjerovati?

– Pa, bilo je devet osoba za stolom, pitajte njih – poručuje Clooney.

>>Nakon Hrvatice Clooney ljubi odvjetnicu sa suđenja Slobodanu Miloševiću

>>'Popljuvali' Moniku: Sramoti princa, laže o godinama i željna je slave

Komentara 1

IM
Immanuell
11:56 24.04.2014.

Ovo je točno da oslijepiš od žutila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije