Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Video Music Awards

Miley Cyrus poslala beskućnika da umjesto nje preuzme nagradu!

miley cyrus
Foto: Instagram
1/3
25.08.2014.
u 13:58

Miley Cyrus i ovog je puta privukla pažnju na dodjeli MTV VMA'sa. Osvojila je nagradu za spot godine za pjesmu 'Wrecking Ball', no po nju se nije popela sama...

Miley Cyrus i ovog je puta privukla pažnju na dodjeli MTV VMA. Osvojila je nagradu za spot godine za pjesmu ''Wrecking Ball'', no po nju se nije popela sama. Na pozornicu je umjesto nje izišao njen prijatelj Jesse, mladić koji je upozorio na problem mladih beskućnika, kojih je sve više.

– Prihvatio sam ovu nagradu uime 1,6 milijuna bjegunaca i mladih beskućnika u SAD-u koji su gladni, izgubljeni te uplašeni za svoje živote. Znam to jer sam i ja jedan od njih, rekao je Jesse. Miley je njegov govor pratila iz publike, sa suzom u oku. Jesse je govor završio tako što je uputio sve na Facebook-stranicu pjevačice, gdje se može vidjeti kako Miley objašnjava prijateljima kako da doniraju novac dobrotvornoj ustanovi My Friend's Place, za beskućnike.

>>Malena Blue Ivy oduševila okupljene, poručila mami Beyonce: 'Yeah Mommy!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije