Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora mirovati

Miley Cyrus ne puštaju iz bolnice

Miley Cyrus
Foto: Youtube Screenshot
1/6
17.04.2014.
u 09:30

Zdravstveno stanje MIley Cyrus zasad ostaje nepromijenjeno, stoga mora ostati u bolnici te otkazati još koncerata...

Zdravstveno stanje MIley Cyrus zasad ostaje nepromijenjeno, stoga mora ostati u bolnici te otkazati još koncerata. Zbog svega je mlada pjevačica shrvana. Prema riječima njezinog glasnogovornika, sve je započelo problemima sa sinusima, zbog čega su Miley pripisani jaki antibiotici.

- Miley je imala upalu sinusa prije tjedan dana. Propisan joj je antibiotik na koji je imala snažnu alergijsku reakciju.  Ovaj oblik ekstremne reakcije može trajati od pet do 27 dana u ovakvim slučajevima. Ostat će u bolnici dok ne vidimo poboljšanje u njezinu zdravlju te tražimo privatnost u ovom periodu, izjavio je izvor.

U međuvremenu je i sama pjevačica objavila na Twitteru, kako je još neće pustiti te je otkazala koncert i u St. Louisu.

>>Miley Cyrus hitno hospitalizirana!

Ključne riječi

Komentara 1

DE
denihr
08:15 18.04.2014.

ma koji sinusi ? Pukla je i sad je na psihijatriji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije