Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte

Miley Cyrus i Justin Bieber napravili pjesmu o njenoj guzi

Miley Cyrus (1)
Twitter
29.08.2013.
u 14:30

Miley Cyrus i Justin Bieber udružili su se kako bi napravili pjesmu zvanu 'Twerk'. Neki će reći da nisu mogli donijeti tu odluku u bolje vrijeme, dok će drugi reći da ne može gore.

Miley Cyrus i Justin Bieber udružili su se kako bi napravili pjesmu zvanu ''Twerk''. Neki će reći da nisu mogli donijeti tu odluku u bolje vrijeme, dok će drugi reći da ne može gore. Novi singl uključuje i repera Lil Twista, a na internetu se našao u srijedu, svega tri dana nakon što je Miley odradila svoj skandalozni nastup na dodjeli MTV VMA's-a, piše The Guardian.

– Došla sam u ovo party vrijeme da bih twerkala, pjeva Miley. Twerk je inače izraz koji je Miley smislila, a simbolizira provokativan ples guzom. Iako je naišla na brojne kritike, New York Post piše kako je nakon subotnjeg nastupa Miley dobila ponudu od Kanyea Westa da mu gostuje na novom singlu.>>

>>Justin Timberlake obranio Miley Cyrus: Nije to ništa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije