Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi tempo

Mile Kekin: U našim godinama važno je paziti na količinu tekućine u tijelu

20.07.2014., Umag - Pjevac Hladnog piva Mile Kekin.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
27.07.2014.
u 09:00

Frontmen Hladnog piva otkriva stigne li se okupati u moru dok je na gaži, koga pušta u back stage, ali i da na jesen izlazi novi album.

Kako izgleda spoj sporta, partijanja, ljeta, lijepih djevojaka i mjesta koja se moraju posjetiti moglo se vidjeti na 25. Vegeta Croatia Openu u Umagu, gdje su se na binu popeli i momci iz najpoznatijeg hrvatskog punk-rock benda Hladno pivo. Stella Maris je vrvio poput mravinjaka, a podij pred binom se pred njima užario. Omiljeni su, nema što.

Na sceni su od 80-ih godina prošlog stoljeća i imaju respektabilnu brojku ‘vremešnih’, ali i mladih sljedbenika, a što u životu benda ima novo i kako su se proveli u Umagu te što ih tek čeka u ovo vrijeme godišnjih odmora rekao nam je frontmen Mile Kekin.

– Ovo u Umagu bio je dosad neviđen spoj poga i štikli na koncertu Hladnog piva. Nešto što se zaista rijetko viđa – rekao je Mile nakon spektakla.

– Nastup u ovakvom okruženju nije uobičajen za naš bend i našu ekipu, no svakako je iskustvo koje vrijedi spoznati. Neki novi đir, novi ljudi, drugačija publika, rekao bih i ekipa bolje platežne moći od one koja se inače pojavljuje na našim koncertima. Sve to treba vidjeti i osjetiti, tim više što su Hladno pivo i ATP Umag, ispostavilo se, generacija – smije se Mile.

I bend i turnir, naime, drže se u vrhu svog svijeta već četvrt stoljeća.

– Uh, to s četvrt stoljeća zvuči opako! Ostanimo na 25 godina, nekako je nježnije – kaže Mile kojemu nastupi i svirka ni u dobi kad su on i članovi benda pregazili četrdesetu, ne predstavljaju problem.

– Faza regeneracije ovisna je o tome koliko zalomiš večer prije. Naime, u ‘našim’ godinama vrlo je važno paziti na hidrataciju organizma i održavanje optimalne količine tekućine – smije se Mile.Koncerti su im, kaže, uvijek i dobra prilika za druženje u back stageu i pri tome pristup njima nemaju samo oni koji su, kako opisuje, neke velike face, već svi ljudi.

– Kod nas u bendu vrijede sljedeći kriteriji - na koncertima sam ja taj koji sam faca i nema drugih faca oko mene, a u back stageu su ljudi koji su prijatelji benda i s kojima se možemo opustiti i nebitno je jesu li neke ‘face’ ili nisu – iskren je frontmen. Njihove koncerte neminovno prate i lijepe žene, ali i one kojih ima svugdje.

– O, da, ima i ‘posvuduša’, kako ne! One su tu da, eto, malo ubiju rutinu – kaže pa dodaje:

– Ovaj dolazak u Umag bio nam je odličan izlet. Šteta što nemamo vremena ostati dulje i malo se okupati jer ovamo smo stigli iz Makedonije i nakon 15 sati vožnje odmah skočili na binu. No, program nam je takav da stalno jurimo dalje. Ovog ljeta sviramo u puno mjesta koja nisu na moru, što, nažalost, isključuje prilike da spojimo rad i malo opuštanja. Ima nas posvuda, po cijeloj regiji, i godi nam kad vidimo da nas publika traži.

Posebno je dobro primljen njihov singl “Messi” koji su HP-ovci izveli i pred umaškom publikom.

– Pokazalo se, eto, da smo mi ‘pivari’ vizionari i da se lik iz naše pjesme, nogometaš Lionel Messi, okitio titulom najboljeg igrača na SP-u u Brazilu. Nadamo se da će se podjednako dobro među publikom primiti i naš novi album koji izlazi na jesen. No, eto, u međuvremenu ćemo uhvatiti i vremena za godišnji odmor pa ćemo se malo posvetiti i obiteljima – otkriva.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ledeni
Ledeni
09:25 27.07.2014.

Hladno pivo nema tako loše pjesme, ali im je pjevač koma. Ako je to pjevanje onda i magarac pjeva.

SE
sestrićna
11:00 27.07.2014.

a to je onaj glasnogovornik od druga ive..a kao rocker..

DU
Deleted user
13:26 27.07.2014.

Roker sa Moravu......ha ha ha!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije