Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dive mu se bake

Milan Popović sa sinom može samo u dva parka

milan popović (1)
Marko Prpić/PIXSELL
21.10.2013.
u 17:00

Milan Popović i dalje vikende provodi u Zagrebu uz sina Aleksandra. Igra se s njim u Parku kralja Tomislava te na Maksimiru, što su jedina mjesta na koja Popović može odvesti sina

Milan Popović i dalje vikende provodi u Zagrebu uz sina Aleksandra. Igra se s njim u Parku kralja Tomislava te na Maksimiru, što su jedina mjesta na koja Popović može odvesti sina, piše Blic. Jedna baka, koja je unuke izvela u park, navodno je rekla Milanu kako je on pravi primjer kako se čovjek bori za svoje dijete. I dok Milan s malenim ima ograničeno kretanje, Severina često dječaka vodi u inozemstvo, pa su novinari upitali hrvatski MUP zašto je to tako

- U Hrvatskoj je roditeljsko staranje nedjeljivo i u pravilu bi svaki roditelj trebao imati odobrenje drugog za prelazak granice sa djetetom. Problem je u tome što EU više nema granica, pa nema načina da se to provjerava. Ono što Severina ima, a Milan Popović nema, jest odluka suda da dijete živi s njom To joj ne daje nikakva veća prava, no olakšava joj situaciju, rekli su iz hrvatskog MUP-a.

>>Milan Popović ne želi dadilje: Sam kupa i hrani Aleksandra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije