Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo sudski spor

Milan i Severina na sudu zbog sporna dva milijuna kuna

milan popović,severina
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/6
05.03.2015.
u 08:17

Popović traži milijune koje je uložio u Sevkinu pjevačku karijeru

Nova pravna bitka između Severine Vučković (42) i Milana Popovića (49), u kojoj srpski poduzetnik od Severine potražuje 308.000 eura koje je, kako tvrdi, uplatio pjevačici dok su bili u vezi, u srijedu točno u 9 sati započela je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu pred sutkinjom Katarinom Jukić. U sudnici se nisu pojavili ni Popović ni Severina, već samo njihovi odvjetnici, Veljko i Gordana Miljević koji zastupaju Milana Popovića, te s druge strane Dario Budimir i Marina Meter.

Na njezin račun

Pripremno ročište odgođeno je jer su Severinini odvjetnici tek u srijedu odvjetnicima Milana Popovića predali poveći podnesak od više desetaka stranica. Zbog veličine tog podneska dan im je rok od trideset dana da se na njega očituju. Odvjetnik Miljević također je zatražio da troškovi za zastupanje njegova klijenta padnu na Severinin teret. Osim toga, obrana je osporila i vjerodostojnost transakcijskih izvadaka po bankovnom računu koji su priloženi uz tužbu, a koji dokazuju koje je svote i iz kojih razloga Popović uplaćivao Severini. On tvrdi kako je bivšoj partnerici plaćao rate kredita za stan, lizing za Vvolkswagen Touareg koji vozi, račune za mobitel, ali i šminku, kao i spotove koje je u to vrijeme snimala. U to nisu uključeni skupi darovi koje je dobivala od Milana, kao ni alimentacija od 15.000 kuna koju plaća svaki mjesec. Zanimljivo je i kako se, slučajno ili ne, nekoliko dana prije početka ovog suđenja u medijima pojavila informacija da su Veljko i Gordana Miljević unajmili ljude iz tvrtke Josipa Klemma da uhode, prate i fotografiraju Severinu i njezina malodobnog sina, što je prema pisanju jednog tjednika trajalo mjesecima. Na to je reagirao menadžer pjevačice Tomislav Petrović pa je Miljeviće pozvao da se javno ispričaju Severini, njezinu djetetu i njihovim bližnjima zbog patnje koju su zbog toga pretrpjeli te ih pozvao da nadležnim institucijama priznaju u čije ime i s kojim ciljem su to napravili.

Nije mogla dojiti

– Mislim da oni javnu ispriku više i ne traže. Uostalom, to jednostavno nije istina, a oni će imati priliku u sudnici objasniti kako su došli do mene i moje supruge i do naše navodne povezanosti s Klemmom – komentirao je Veljko Miljević nakon ročišta. Također, srpski Kurir jučer je objavio dijelove sudskog zapisnika iz spora koji su bivši partneri ranije vodili zbog skrbništva nad njihovim sinom. Popović je tako priznao da je zbog njihovih svađa Severina dva puta gubila mlijeko te da se samovoljno četiri mjeseca nije viđao sa sinom.

– Dijete je tada bilo malo, majka ga je dojila. Prema savjetima stručnjaka, to je bilo vrijeme kad otac nije bio bitan. Nas dvoje nismo mogli zajedno funkcionirati, što je kod nje izazvalo stres pa je dva puta gubila mlijeko – tvrdio je Popović.

>> Severina: 'Aleksandar je presretan jer ga je učiteljica pohvalila da dobro skija'

Komentara 23

MA
matador007
08:52 05.03.2015.

Dotičnu ne bih komentirala,jer nije ni do malog prsta onima koje prodaju tijelo da bi preživjele.Ona se prodaje,jer je jeftina.Ali izjava da je dva puta gubila mlijeko,to mi je vrh!!!!

Avatar comandante
comandante
08:55 05.03.2015.

nije mogla dojiti jer su mnogi prije maloga sve izvukli iz nje, jadno dijete, osim love neće tu biti sreće

MA
MarioG
09:01 05.03.2015.

Pravi primjer moderne "liberalne" obitelji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije