Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogovaranje

Mila Kunis želi razgovarati s Demi Moore i riješiti nesuglasice

mila
Pixsell
07.02.2013.
u 15:24

Glumica je ljutita jer je Demi trača i prijateljima govori kako je Mila kriva što se njen brak s Ashtonom Kutcherom raspao

Mili Kunis je dojadilo što je Demi Moore trača poznanicima i prijateljima i krivi je za raspad braka s Ashtonom Kutcherom.

– Mila želi sjesti za stol s Demi i civilizirano s njom razgovarati da kažu jedna drugoj što imaju – rekao je blizak prijatelj Mile Kunis. Ispričao je i kako je Mila umorna od stalnog objašnjavanja kako je vezu s Ashtonom započela nakon što se on odlučio rastati od Demi.

– Tračevi su iscrpili Milu i želi jednom zauvijek riješiti nesporazume s Demi – kažu prijatelji poznate glumice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije