Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poprilično natekla

Koliki trbuh Mila Kunis već ima!

ashton i mila
Foto: Twitter
1/6
20.04.2014.
u 17:34

Na romantičnom putovanju SAD-om, Ashton Kutcher i Mila Kunis uhvaćeni su u Louisiani, dok su se šetali s Ashtonovom sestrom Taushom Kutcher. Par je otišao popiti kavu sa sestrom slavnog glumca, a obožavateljica ih je fotografirala...

Na romantičnom putovanju SAD-om, Ashton Kutcher i Mila Kunis uhvaćeni su u Louisiani, dok su se šetali s Ashtonovom sestrom Taushom Kutcher. Par je otišao popiti kavu sa sestrom slavnog glumca, a obožavateljica ih je fotografirala. Ashley Allen je objavila fotografiju zvijezda na Twitteru, dodavši kako se ne srami što je ispala 'stalker'. Iako Mila još nije službeno objavila da je trudna, očito je da je, budući da je prilično nateknuta.

. Stoga se najudobnije osjeća u ležernim izdanjima u kakvima se šeće na svojim izletima s Ashtonom. Par navodno čeka djevojčicu, a očekuje ih i svadba, budući da su se zaručili.

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher postat će roditelji djevojčice

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pancake
21:21 21.04.2014.

ajme, pa žena ima metar i žilet, naravno da joj se već vidi trbuh

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:42 22.04.2014.

loptica

LI
liliZG
11:31 22.04.2014.

"nateknula" .... pa nije ju upiknuo komarac ...svašta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije