Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njena pjesma

Mila Elegović: Tužno je kada lijepa žena stari

'28.05.2013., Zagreb - Poznata glumica Mila Elegovic u parku Rokov perivoj snimala je spot sa svoj novi singl Koka. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
1/3
29.05.2013.
u 10:00

Pjesma govori o ženi srednjih godina koja bi da je žele, a Mila kaže, neki su dijelovi autobiografski

– Naravno da mi fućkaju i dobacuju kad hodam preko placa, kao što i pjevam u \"Koki\". Pjesma je autobiografska i puno me ima u njoj, ali pjevam i o drugim ženama sličnima meni. Ima puno koka u Zagrebu – sjajno raspoložena, rekla nam je glumica Mila Elegović, koja je jučer na Rokovu perivoju počela snimati svoj prvi videospot za veselu pjesmu \"Koka\".

Pisanje u šest ujutro

No, 42-godišnja zagrebačka umjetnica, koja je pjevanje usavršavala na prestižnim glazbenim školama u Beču i Londonu, a već godinama pjeva u mjuziklima matičnog kazališta Komedija, razuvjerava nas da se planira baciti u glazbenu karijeru i uzimati kruh iz usta domaćih pjevača i pjevačica.

– Mislim da me pjevači ne smatraju konkurencijom. Ne volim kad se ljudima stavljaju naljepnice pa se, primjerice, glumci ne smiju baviti glazbom – kaže Mila. Snimanje pjesama i spotova za nju je, nastavlja, samo – dobra zezancija.

– Napisala sam autoironičnu pjesmu jer se u životu treba samo zabavljati i ništa ne shvaćati previše ozbiljno – kaže Mila, koja potpisuje duhovite stihove o starosti kao o mani, botoksu kao o superhrani, ženi srednjih godina koja želi da je žele...

– Mnogi skladatelji nudili su mi svoje pjesme, međutim, to nije bilo ono pravo. Moj prijatelj, glazbenik Željen Klašterka rekao mi je da bi bilo najbolje da napišem nešto svoje. Probudila sam se jedno jutro u šest i počela pisati – otkriva. Iako je u potencijalnom hitu, inspiriranom jednim plastičnim kirurgom, Milinim prijateljem, puno autobiografskih momenata, glumica tvrdi da dio o botoksu nije istinit.

Stiže i film

– Botoks nisam nikad probala, ali pjesma i ne govori o botoksu, nego o konstantnoj potrebi da budemo najbolji i najljepši i kako nam društvo ne dopušta da starimo, naročito ne lijepim ženama koje su koke. Nema ništa tužnije nego kad koka stari – autoironična je Mila. Partneri u spotu glumici su dva afganistanska hrta Gandi i Majki, a u radnju će biti uključeni i dečki iz grupe Sane.

– Zoran Mrvoš, koji mi radi styling za spot, ima prelijepog afganistanskog hrta pa sam i ja poželjela dva za društvo u spotu. Čak smo i stilski usklađeni jer imaju sličnu frizuru kao ja – smije se šarmantna glumica te najavljuje premijeru spota sredinom lipnja. Njen prvi cjelovečernji film u kojem ima glavnu ulogu \"Zagreb Cappuccino\", čije je snimanje nedavno završilo, gledat ćemo u kinima iduće godine, a o planovima za ovo ljeto kaže: – Još ih nemam jer uvijek planiram samo tjedan unaprijed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije