Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gramziva sestra

Mick Jagger vodi borbu za ostavštinu L'Wren Scott

mick jagger
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
17.04.2014.
u 11:44

Mick Jagger vodi borbu sa sestrom svoje preminule partnerice L'Wren Scott. Naime, u oporuci dizajnerice stoji da sve što ima ostavlja Micku...

Mick Jagger vodi borbu sa sestrom svoje preminule partnerice L'Wren Scott. Naime, u oporuci dizajnerice stoji da sve što ima ostavlja Micku, stoga ne želi da itko osim njega dobije dio njezine imovine. No, Jan Shane vrši pritisak na Micka da joj prepusti ono što je ostalo iza L'Wren jer ima puno novaca.

Sestra dizajnerice smatra kako Micku ništa ne znači stan i osobni predmeti njezine sestre. Mick, pak, ne želi da Jan dobije išta jer je L'Wren tako htjela. Njezine stvari za njega imaju sentimentalnu vrijednost, a osim toga upoznat je i sa svim strahotama koje je L'Wren proživjela u obitelji pa ne želi da itko ima išta njezino. S druge strane, obitelj je zabrinuta za Micka te njegova kći Jade smatra kako glazbenik ne bi trebao ulaziti u pravne bitke nego se pokušati oporaviti od teškog gubitka.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Nicole Kidman i Mick Jagger oprostili se od tragično preminule dizajnerice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije