Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po prvi put

Mick Jagger konačno progovorio o tragičnom samoubojstvu djevojke

mick jagger
Foto: Screenshot
1/12
20.11.2014.
u 20:00

Bilo je to veoma teško razdoblje za mene, rekao je frontmen Rolling Stonesa o samoubojstvu dugogodišnje djevojke, dizajnerice L'Wren Scott

Mick Jagger po prvi je put progovorio o tragičnoj smrti dizajnerice L'Wren Scott, njegove dugogodišnje djevojke.

– Bilo je to veoma teško razdoblje za mene, ali i za čitavu moju obitelj. Bilo je teško, no smatram da mi je to što smo nastupali po Europi nakon toga mnogo pomoglo. Koncentriraš se na rad, a i odlično sam se zabavio na turneji – rekao je 71-godišnji Mick u intervjuu za BBC.

L'Wren Scott objesila se u svom stanu u New Yorku u ožujku. Nakon njezine smrti, Jaggeru je dijagnosticiran akutni traumatski poremećaj. Liječnik mu je bio zabranio da nastupa 30 dana.

Jagger će božićne praznike provesti s djecom i bivšom suprugom Jerry Hall, koja smatra kako je to dobro za vremešnog rokera.

– Prošao je kroz teško razdoblje. Upravo se vratio s turneje. Bit će dobro za njega da bude zauzet djecom i svim tim pripremama za Božić – rekla je Hall.

>>Mick Jagger vodi borbu za ostavštinu L'Wren Scott

>>Mick Jagger: Neću pisati memoare, to je depresivno i dosadno

>>Mick Jagger ljubi 43 godine mlađu balerinu Melanie

>>'I ljudi se pitaju zašto je L'Wren bila depresivna?'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije