Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrio ga Twitter

Michael Phelps oženio se u tajnosti prije odlaska na OI u Rio

Michael Phelps
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
27.10.2016.
u 12:15

Plivač i njegova zaručnica Nicole Johnson vjenčali su se u Arizoni 13. lipnja samo mjesec dana nakon što im se rodio sin

Michael Phelps, američki plivač, svjetski prvak i olimpijski pobjednik, u lipnju je u tajnosti uplovio u bračnu luku, doznaje US Weekly. Sa zaručnicom Nicole Johnson odlučio je prirediti intimnu svadbenu ceremoniju koja se odigrala u Arizoni 13. lipnja, a ceremoniju e predvodio Phelpsov dugogodišnji prijatelj i agent Peter Carlisle.

Iako još nisu službeno potvrdili da su u braku, Nicole je to dala naslutiti jednom objavom na Twitteru upravo u vrijeme kad su se vjenčali. Objavila je tada fotografiju na kojoj su Michael, ona i njihov tada mjesec dana star sin Boomer i napisala da joj je to nezaboravna i najsretnija noć u najboljem društvu. 

Kada se Phelps vratio s Olimpijskih igara u Riju, njegova odabranica je rekla kako im je sada na redu velika zabava za obitelj jer osim Michaelove medalje iz Rija imaju još razloga za slavlje, ali ni tada nije htjela otkriti da je jedan od razloga njihovo vjenčanje.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:43 27.10.2016.

Najveći sportaš svih vremena - definitivno.

LI
liliZG
12:54 28.10.2016.

Jel to onaj kaj je glumio da je opljačkan i otet ili tko nešto???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije